Espectacular presentació del ‘Veinti’ coincidint amb el 50è aniversari

Imagen noticia
Rubí Solidari dona 400 euros per ajudar els refugiats hondurenys
29 de octubre de 2018
Marquem el camí, definim els impostos
31 de octubre de 2018

Espectacular presentació del ‘Veinti’ coincidint amb el 50è aniversari

Imagen noticia

L’afició del Juventud 25 de Septiembre va celebrar divendres el 50è aniversari del club amb una espectacular presentació dels equips d’aquesta temporada. El ‘Veinti’, que es va fundar el 1968, celebra cinc dècades de futbol i formació esportiva. «Sembla que va ser ahir que un grup d’amics van crear el club. Ja han passat 50 anys i res ens ha tombat. Som el ‘Veinti'», va ressaltar el president del club, Diego Sánchez.

Actualment el club té gairebé trenta equips en diferents competicions entre prebenjamins, benjamins, alevins, infantils, cadets, juvenils i sèniors. Cadascun dels equips, acompanyats del seu equip tècnic, van desfilar per la catifa vermella que el club havia instal·lat a la gespa. «Cada jugador i cada jugadora del ‘Veinti’ representa els valors d’aquest barri, que són també els valors de la ciutat: el respecte, la diversitat i l’amabilitat», va dir l’alcaldessa, Ana M. Martínez.

Durant els parlaments, el president del ‘Veinti’ i l’alcaldessa van lloar la iniciativa de les beques esportives. Sánchez va demanar que les ajudes es mantinguin en el temps per tal que «cap nen o nena deixi de fer esport per motius econòmics».

El màxim responsable del ‘Veinti’ també va aprofitar per reclamar una millora del camp. «Les obres començaran aviat. El nostre compromís era encarrilar-les abans d’acabar el mandat», va apuntar Martínez. El Pla d’Inversions 2018-2019 contempla el projecte executiu pel trasllat, adequació i reparació dels vestidors provisionals i el bar, que caldrà traslladar al talús nord-est del camp, i l’estudi geotècnic de l’àmbit de la plataforma i el futur nou edifici principal.

L’acte també va servir per presentar una campanya de captació de socis que porta per lema ‘Soñamos Fuerte’.
La presentació va comptar amb la presència del regidor d’esports, Juan López, i representants d’Esquerra Republicana de Catalunya, Ciutadans i Veïns per Rubí.