Èxit de la segona Bricofesta del curs a l’escola Pau Casals

Imagen noticia
Xocolatada del Balmes per lluitar contra el càncer infantil
19 de marzo de 2019
Imagen noticia
Rubí serà el que tu vulguis que sigui
21 de marzo de 2019

Èxit de la segona Bricofesta del curs a l’escola Pau Casals

Imagen noticia

L’escola Pau Casals va organitzar a principis de març la segona Bricofesta d’aquest curs, que va tornar a ser un èxit de participació. Famílies i docents van treballar plegats en aquesta ocasió per crear noves zones de joc als patis d’infantil i primària.

Al pati dels més petits, es van instal·lar dues cuinetes de fusta de grans dimensions, una botiga gran on els infants entren a fer joc simbòlic i una paret de rampes per jugar amb pilotes o cotxes. També es van fer garlandes de colors amb drapet per guarnir l’espai. A més, es va posar una pancarta a l’entrada del castell escrita per alumnes de P-3, es va confegir un jardí vertical amb material reciclat i es va guarnir la reixa que separa els dos patis amb llaunes pintades i boniques flors.

Al pati de l’alumnat de primària es va ampliar el curcuit de troncs reciclant un arbre que es va talar a l’escola. També es van fer tasques de manteniment com netejar la pedra de la façana, pintar les portes d’accés al centre i el mur musical d’infantil. La jornada, en un ambient festiu, va ser un èxit i el resultat ha satisfet grans i petits.