Èxit de participació en la Bricofesta de l’escola Pau Casals

Imagen noticia
‘Excuses o separes’, nova campanya de sensibilització sobre el reciclatge
15 de noviembre de 2018
Imagen noticia
Rubí, Terrassa, Barberà del Vallès i Castellbisbal signen un conveni per fomentar l’ocupació en el sector químic
19 de noviembre de 2018

Èxit de participació en la Bricofesta de l’escola Pau Casals

Imagen noticia

Alumnes, famílies i mestres de l’Escola Pau Casals de Rubí van celebrar dissabte passat la primera Bricofesta d’aquest curs 2018-19. La jornada va ser un èxit de participació de tota la comunitat educativa.

De bon matí moltes mans, petites i grans van aplegar-se a l’escola disposats a transformar els patis en espais educatius. Al pati d’infantil van confegir un gran sorral amb rodes i fustes, un laberint amb caixes de plàstic de colors i es va plantar un nou arbre.

Al pati de primària es va instal·lar una grada feta amb palets de colors i d’un gran sorral a prop del rocòdrom. A més, es van realitzar treballs de condicionament i pintura de la paret principal del pati, de les portes de l’Ampa i d’altres elements del centre que ofereixen des d’aquesta setmana una imatge agradable i estimulant pels infants de l’escola.

El principal objectiu de les bricofestes és aconseguir fer del pati de l’escola un espai educatiu amb propostes diferents per acollir totes les necessitats de joc dels infants a partir de la implicació de tota la comunitat educativa, pares, mares, alumnes i docents i en el marc d’una jornada de treball lúdica. Des del centre, s’ha agraït la implicació de tots els participants.