Desmantellen tres plantacions de marihuana a tres cases ocupades de Rubí i Terrassa

Imagen noticia
‘Excuses o separes’, nova campanya de sensibilització sobre el reciclatge
15 de noviembre de 2018
Imagen noticia
Rubí, Terrassa, Barberà del Vallès i Castellbisbal signen un conveni per fomentar l’ocupació en el sector químic
19 de noviembre de 2018

Desmantellen tres plantacions de marihuana a tres cases ocupades de Rubí i Terrassa

Imagen noticia

La Policia Nacional ha desmantellat tres plantacions de marihuana a Terrassa i Rubí i ha detingut a quatre persones als quals se’ls imputen delictes contra la salut pública, pertinença a grup criminal i defraudació de fluid elèctric.

L\’operació policial es va iniciar el passat mes d\’agost quan agents del cos van ser alertats que un grup de persones haurien instal·lat plantacions de marihuana en els habitatges que ocupaven. La investigació va permetre la policia comprovar que, malgrat mancar de subministrament elèctric, hi havia aparells d\’aire condicionat i altres elements en funcionament. Setmanes més tard la policia va localitzar una altra casa ocupada a Rubí pel mateix grup de persones.

Durant els registres es van requisar 1.081 plantes de marihuana, 34,5 quilos en cabdells, material necessari per al manteniment de les plantes i abundant documentació relacionada amb les activitats delictives. Tota la producció obtinguda era destinada a la seva distribució en l\’àmbit comarcal i provincial.

Tres dels detinguts han ingressat a la presó de manera provisional i la quarta persona es troba en llibertat a l\’espera de judici.