Èxit de públic a la 25a edició de la Fira de Sant Galderic

Imagen noticia
Marxa pels carrers de la ciutat coincidint amb la vaga general
18 de octubre de 2019
Imagen noticia
Arriba a Rubí ‘A.K.A.’, un monòleg guardonat amb quatre premis Butaca
22 de octubre de 2019

Èxit de públic a la 25a edició de la Fira de Sant Galderic

Imagen noticia

Els carrers i places del centre de la ciutat van acollir durant tot el dissabte la 25a Fira de Sant Galderic, que va ser molt participativa. Segons ha explicat Ariadna Benavides, presidenta de l\’Associació de Sant Galderic, \»la primera impressió que ens vam endur va ser molt positiva, va ser una fira molt participativa, amb molta gent\». En els propers dies, la junta de l\’entitat farà una valoració més acurada i també donarà xifres sobre l\’activitat De Tapes per la Fira. A més, es farà públic el guanyador del sorteig d\’aquesta activitat.

Pel que fa a les activitats que es van fer el dissabte, totes es van desenvolupar tal com estava previst: \»Els artistes van fer exhibicions, de fet pràcticament hi havia més artistes que artesans, els concerts van estar molt bé, vam esgotar els tiquets de la botifarrada… crec que tothom va quedar content\», ha explicat Benavides.

A més de les parades habituals d\’artesania i d\’art, també es van celebrar la 16a Fira Retro Clàssic, a càrrec dels Amics dels Automòbils Antics i la 25a Trobada de Puntaires. També es van fer tota mena d\’activitats durant tota la jornada: tallers i exhibicions, visites guiades, audició de sardanes, ballada de gegants, castells, danses, concerts i un recapte d\’aliments.