L’acte central de la Setmana de la Gent Gran aplega centenars de persones a la rambla del Ferrocarril

Imagen noticia
Marxa pels carrers de la ciutat coincidint amb la vaga general
18 de octubre de 2019
Imagen noticia
Arriba a Rubí ‘A.K.A.’, un monòleg guardonat amb quatre premis Butaca
22 de octubre de 2019

L’acte central de la Setmana de la Gent Gran aplega centenars de persones a la rambla del Ferrocarril

Imagen noticia

Centenars de rubinencs i rubinenques van assistir dissabte a l’acte central de la Setmana de la Gent Gran, que va tenir lloc a la rambla del Ferrocarril. La trobada estava programada inicialment per al 5 d’octubre, però la previsió de pluja va obligar a ajornar-la fins a aquest cap de setmana.

La celebració es va iniciar amb l’actuació de la Tuna de Rubí i va continuar amb la tradicional paella popular, que va aplegar 450 comensals sota la pèrgola de la rambla. El fi de festa va anar a càrrec del trio Solimar, que va fer ballar la gent gran al ritme dels grans èxits dels anys 60, 70, 80 i 90.

L’alcaldessa, Ana M. Martínez, va assistir a l’acte acompanyada de la regidora de Gent Gran Activa, M. Carmen Cebrián, i d’altres membres de l’equip de govern.

La celebració de la Setmana de la Gent Gran va arrencar el 26 de setembre amb la conferència inaugural del curs de l’Aula d’Extensió Universitària de Rubí i va incloure també l’espectacle de Tiamat Teatre ‘¡Gallego!’, que es va representar l’11 d’octubre a La Sala. Totes les propostes s’inclouen a la nova agenda d’activitats ‘Gaudeix de la vida en gran!’, destinada a rubinencs i rubinenques a partir de 60 anys. La programació inclou visites culturals; activitats físiques i saludables; tallers d’expressió, creativitat i cultura digital; i formació en diferents àrees temàtiques.