Fer Rubí amb un Pla d’Inversions 2018-2019

Imagen noticia
Obres per instal·lar un ascensor al Pau Casals
11 de julio de 2018
Imagen noticia
Nou Butlletí del GCMR-CER dedicat a la història del tren a Rubí
13 de julio de 2018

Fer Rubí amb un Pla d’Inversions 2018-2019

Imagen noticia

Aquest dilluns s’ha aprovat al Ple municipal el Pla d’inversions 2018-2019. Un Pla d’inversions proposat pel govern que ha tingut la incorporació de diversos projectes proposats per algun grup municipal de l’oposició i altres aprovats pel Ple municipal i que asseguren que la ciutat segueixi en marxa recuperant un volum d’inversions que havia minvat especialment en els anys de crisi econòmica. Aquest és un Pla d’inversions que posa fi a temes que s’arrossegaven des de fa anys com la urbanització dels Nius, dona un nou impuls a la qualitat de l’espai urbà amb remodelacions importants dels diferents carrers de la nostra ciutat o que també actualitza i posa al dia instal·lacions esportives molt utilitzades per la ciutadania com les que afecten el camp del 25 de setembre, la UE Rubí, l’Olímpic de Can Fatjó o el Club Petanca Les Torres.

El comportament d’una part dels grups municipals de l’oposició ha seguit la tònica perversa que han mantingut durant tot el mandat. Darrere de les falses queixes per la falta de voluntat d’acord del govern s’amaguen dues qüestions que únicament són imputables a l’oposició: per un costat la voluntat de paralitzar la ciutat amb les estratègies de la vella política pensant només què seran capaços de fer si sumen en les properes eleccions municipals del 2019 i, per altra banda, el ‘monotema’ que ve ocupant els darrers anys de la política catalana i que els ha portat a destinar més esforços a ‘fer república’ que a ‘fer Rubí’.

Per contra, el govern ha seguit treballant amb un únic objectiu: millorar Rubí. Seient, escoltant, pactant i arribant a acords amb aquells que han volgut treballar per Rubí. Inclús amb aquells, com el grup municipal d’ERC, que després d’introduir alguna aportació al Pla d’inversions 2018-2019 han decidit votar en contra per un tacticisme polític que des de l’equip de govern pensem que és de curta volada i de difícil explicació tal com vam poder comprovar en el Ple del passat dilluns.

Aquest punt de frustració per no poder aturar la ciutat i que es notava en alguna de les intervencions, és fruit de la constatació que la ciutat segueix avançant malgrat la seva manca de responsabilitat. Les negociacions prèvies van evidenciar que la voluntat d’aquests grups era aturar el projecte de millora del parc de Ca’n Oriol i, aturar també, les inversions en obres per millorar la ciutat.

Un cop desfet el xantatge al qual l’oposició va intentar sotmetre al govern amb la reforma del parc de Ca’n Oriol, volent aturar el Pla d’inversions 2018-2019, els demanem que reaccionin, que anteposin la ciutat a les seves legítimes aspiracions el 2019 i a altres qüestions, també legítimes. El govern continuarà treballant amb la mà estesa com ha fet fins ara. Posant Rubí i la seva gent per davant de tot.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *