Festa a la plaça Pearson pels 40 anys del Bòdum

Imagen noticia
L’escola Pau Casals organitza la XIV Fira de Matemàtiques
21 de junio de 2018
Imagen noticia
El Bòjum, l’elefant que llença aigua, confeti i foc, es presenta en el 40è aniversari del Bòdum
25 de junio de 2018

Festa a la plaça Pearson pels 40 anys del Bòdum

Imagen noticia

Durant tot aquest mes de juny, s’han realitzat diverses exposicions sobre el 40è aniversari del Bòdum, l’elefant que l’escultor Pep Borràs, l’il·lustrador Francesc Mateu i altres amics del Col·lectiu Bòdum van regalar l’any 1978 a la ciutat. Una escultura que es va ubicar a la plaça del Doctor Pearson i que s’ha convertit en un símbol emblemàtic de Rubí.

Aquest dissabte arriba el punt culminant de la celebració amb una gran festa a la plaça Pearson. Començarà a les 10 hores amb un taller de dibuix per infants i una mostra de grafits amb Petados Crew i Sr. Chen. A les 11 hores, tindrà lloc un taller de construcció d’elefants de paper i una hora després es representarà un espectacle infantil amb Dinamic Crescendo. Ja a les 13 hores, està prevista la presentació oficial del Bòjum, germà del Bòdum i bèstia festiva de la ciutat, que tot just està acabant d’enllestir el col·lectiu Les Anades d’Olla.

D’altra banda, fins al 30 de juny es pot visitar la mostra ‘Bòdum i els infants’ a la Biblioteca, amb treballs realitzats a escoles i esplais de Rubí.

A més, durant tot l’aniversari, els elefants han envaït els aparadors d’algunes llibreries de la ciutat.