L’Escardívol serà l’epicentre dissabte a la nit de la revetlla de Sant Joan

Imagen noticia
L’escola Pau Casals organitza la XIV Fira de Matemàtiques
21 de junio de 2018
Imagen noticia
El Bòjum, l’elefant que llença aigua, confeti i foc, es presenta en el 40è aniversari del Bòdum
25 de junio de 2018

L’Escardívol serà l’epicentre dissabte a la nit de la revetlla de Sant Joan

Imagen noticia

Rubí celebrarà la tradicional revetlla de Sant Joan aquest dissabte amb un programa d’actes que tindrà el seu punt culminant a l’Escardívol, amb l’encesa de la foguera i l’inici del Rubí Random Music Festival.

L’Ajuntament, la Colla de Diables de Rubí i ?’mnium han tornat a col·laborar en l’organització de la revetlla. La celebració s’iniciarà a les 23.15 hores a la plaça Pere Aguilera, on les autoritats municipals rebran la Flama del Canigó i es farà la lectura del tradicional manifest sobre la cultura catalana. El foc serà traslladat per la Colla de Diables de Rubí fins a l’Escardívol pels carrers Pau Claris, Cadmo i Joaquim Blume. El raval de foc i la posterior encesa de la foguera de Sant Joan a l’Escardívol donaran inici a l’Escardilarre 2018.

La festa s’allargarà fins a la matinada amb els concerts de la banda de mestissatge La Raíz (24h) i del grup tribut a Extremoduro Bribriblibli (2h), inclosos al festival RRandom.

Revetlla segura
El consistori posarà en marxa un paquet de mesures per a evitar ensurts durant la revetlla. Entre aquestes, es procedirà al buidatge dels contenidors de paper de tot el municipi i s’incrementarà la presència policial durant la nit. A més. Policia Local, Protecció Civil i Bombers treballaran coordinadament i Protecció Civil actuarà com a reforç amb funcions de vigilància a diferents punts del municipi.

Limitacions a l’Escardívol
L’aparcament de l’Escardívol i del Rubí Forma estaran limitats per la celebració de la revetlla i la propera Festa Major. Des d’aquest dijous, no es pot estacionar a tot el recinte de l’Escardívol. Pel que fa al Rubí Forma, l’estacionament estarà prohibit a partir del dilluns 25 de juny per la instal·lació de la fira d’atraccions i d’artesania. El 2 de juliol, un cop desmuntades totes les infraestructures, es reobriran tots dos aparcaments.