Forn Aribau, Erika Vigara Marhaba Spa i El Racó del Llibre guanyen el Concurs d’Aparadors de Nadal

Imagen noticia
La lectura del pregó dels Tres Tombs a Rubí marca l’inici de la temporada
11 de enero de 2019
Imagen noticia
El poeta Joan Vigó presentarà la seva primera novel·la a L’Ombra
15 de enero de 2019

Forn Aribau, Erika Vigara Marhaba Spa i El Racó del Llibre guanyen el Concurs d’Aparadors de Nadal

Imagen noticia

El Forn Aribau, Erika Vigara Marhaba Spa i El Racó del Llibre han estat els guanyadors del Concurs d’Aparadors de Nadal, organitzat per Comerç Rubí amb el suport de Cecot, Pimec i l’Ajuntament. Com a premi, el Forn Aribau rebrà 300 euros, Erika Vigara Marhaba Spa, 200 euros, i El Racó del Llibre, 100 euros, com a guanyadors del primer, segon i tercer premi respectivament.

Aquest dilluns, l’alcaldessa, Ana M. Martínez, el regidor de Comerç, Rafael Güeto, i el president de Comerç Rubí, Miquel Ortuño, han visitat els tres establiments per lliurar-los un diploma com a guanyadors.

Rosa Aribau, propietària del Forn Aribau, s’ha mostrat molt il·lusionada per haver guanyat aquest reconeixement al millor aparador de Nadal, que reprodueix un paisatge nadalenc, amb diferents Pares Noels i arbres de nadal enfarinats de neu. Aquesta era la primera vegada que l’establiment participava en el Concurs després de molts anys sense fer-ho.

En total, en la convocatòria d’enguany, han participat 21 establiments, que han decorat amb motius nadalencs els seus aparadors. Martínez ha agraït a tots «els seus esforços per intentar que la campanya de Nadal sigui millor i més atractiva engalanant el seu aparador» i ha felicitat els guanyadors. La primera edil també ha destacat el treball conjunt entre el consistori, Rubí Comerç i els mateixos comerciants a títol individual per aconseguir que la campanya nadalenca hagi estat un èxit.

Campanya de Nadal
Des del punt de vista comercial, Miquel Ortuño ha apuntat que, tot i que falten encara dades per confirmar, les sensacions han estat positives. Segons el president de Rubí Comerç, les vendes s’han mantingut respecte a l’any passat, tot i que hi havia entre el teixit comercial preocupació per l’augment les vendes online. Sectors com l’alimentació o les joguines han incrementat lleugerament les vendes, mentre que altres com moda i complements han caigut una mica. Malgrat això, el còmput global és positiu.

Participació en les activitats
Pel que fa a la participació ciutadana a les diverses activitats proposades durant la campanya de Nadal, el balanç també es positiu. Així 10.140 persones van patinar a la pista gel, unes 1.440 més que l’any passat, i s’estima que unes 13.200 van passejar o participar en les activitats del Món del Tió. El Món dels Somnis, ubicat a la plaça Doctor Guardiet, va atreure unes 8.400 persones, mentre que la Carpa Tomassa va aplegar 2.715 ciutadans. A més, 8.848 passatgers van pujar al Trenet dels Comerciants.
Del túnel de llum instal·lat a Maximí Fornés no es tenen dades però, per l’alcaldessa, ha estat un èxit, ja que l’ha visitat moltíssima gent.