Fotografies solidàries amb el Pare Noel i esportistes de renom

Imagen noticia
Alta participació en la commemoració del Dia de les Persones amb Diversitat Funcional
4 de diciembre de 2018
Imagen noticia
El túnel de llum protagonitza l’encesa de l’enllumenat de Nadal a Rubí
7 de diciembre de 2018

Fotografies solidàries amb el Pare Noel i esportistes de renom

Imagen noticia

Amb l’objectiu de recollir fons per a La Marató de TV3, enguany dedicada a la investigació contra el càncer, el fotògraf rubinenc Iban Coca, amb la sala Kinder Fiestas, i la col·laboració de Diari de Rubí i diversos comerços i entitats locals han organitzat per primera vegada la iniciativa ‘Fotografies solidàries amb La Marató de TV3’.

L’activitat, pensada per a un públic familiar, ofereix la possibilitat que els assistents, petits i grans, puguin fer-se una foto amb el Pare Noel i emportar-se-la a l’instant, a canvi d’un donatiu voluntari. Tota la recaptació es destinarà íntegrament a La Marató.

La iniciativa comptarà a més amb altres atractius, ja que s’organitzaran activitats pels infants com pintacares, tallers d’iniciació als castells amb els Castellers de Rubí, passejades en poni i es podrà pujar en un autèntic cotxe de Drift del pilot de l’OSD Jordi Torres Coronas.

‘Fotografies solidàries amb La Marató de TV3’ comptarà amb la participació d’esportistes de renom que han volgut sumar-se a la proposta i que estaran presents alternativament durant els dies de l’activitat per poder parlar amb ells i fer-se fotos. Entre aquests, hi haurà Víctor Sánchez, jugador del RCD Español, Xantal Giné, jugadora de la selecció espanyola d’hoquei herba i diploma olímpic, Jordi Torres, pilot campió de la categoria amateur de la modalitat d’automobilisme DRIFT del campionat nacional OSD, o Gerard Farrés ‘Farreti’, pilot del Dakar que va ser tercer l’any passat.

També hi participarà l’actor rubinenc Rubén Yuste, qui acaba d’estrenar l’obra de teatre ‘Los 39 escalones’ a Barcelona i el film ‘El fotógrafo de Mauthausen’ amb Mario Casas.

Aquest acte benèfic tindrà lloc els dies 13, 14 i 15 de desembre de 17 a 21 hores i diumenge 16 de desembre de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores a l’aparcament públic de l’avinguda de Castellbisbal de Rubí (on hi ha la xurreria de Can Fatjó).

L’acte compta amb el suport de l’Ajuntament.