Gabriel Rufián (ERC) visita Rubí i alerta de la importància de les eleccions generals i municipals: “Ens juguem els drets socials, nacionals i civils”

Imagen noticia
El Suprem obliga la Generalitat a assumir el finançament de les escoles bressol
22 de març de 2019
Imagen noticia
La proposta de Polígon Circular a Can Jardí suma 16 empreses
25 de març de 2019

Gabriel Rufián (ERC) visita Rubí i alerta de la importància de les eleccions generals i municipals: “Ens juguem els drets socials, nacionals i civils”

Imagen noticia

El diputat d\’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) al Congrés i número 2 de la llista del partit per Barcelona a les eleccions espanyoles, Gabriel Rufián, ha visitat aquest dissabte al matí la nostra ciutat. Després d\’una volta pel Mercat Municipal, el diputat republicà ha participat en l\’acte \’Ciutats republicanes, ciutats de progrés\’ organitzat a Sant Jordi Parc on ha alertat de la importància del cicle electoral que s\’aproxima -eleccions generals, municipals i europees.

\”No són només cites amb les urnes, sinó amb la història. Ens juguem els drets socials, nacionals i civils de tots, tinguin el cognom que tinguin, parlin la llengua que parlin i siguin del poble que siguin\”, ha apuntat. El diputat ha apuntat que \”cal que siguem dics de contenció i muralles en front del feixisme que campa al seu aire pels carrers i mitjans de comunicació\”.

Davant les més de 300 persones que han assistit a l\’acte i que han aplaudit en nombroses ocasions la intervenció de Rufián, el republicà ha assegurat que venen temps foscos i durs, on dir la veritat tindrà un cost personal, polític i mediàtic, però que ERC no callarà. El diputat va afirmar que els líders de C\’s Inés Arrimadas i Albert Rivera no representen als treballadors que van venir a Catalunya fa 40 anys, sinó als \’señoritos\’ que els que van fer fora, mentre que \”VOX simplement és Ciutadans a les quatre del matí\”.

Rufián ha avisat que l\’aliança a la qual cal fer front no és la de PP, VOX i Ciutadans (C\’s), sinó que \”el front real i nociu\” és el de PSOE i C\’s. Per al diputat, ERC és l\’única opció per obstaculitzar aquest front.

L\’acte ha comptat també amb la intervenció de la candidata al Congrés per ERC Carolina Telechea i la candidata al Senat dels republicans Ana Surra, a més de l\’alcaldable d\’ERC, Xavier Corbera. Tots els participants han tingut molt present els presos polítics, coincidint amb el primer any des que van tornar a entrar a presó. De fet, Corbera va iniciar la seva intervenció llegint una carta de Raül Romeva, vinculat a la nostra ciutat a través del Club Natació Rubí. En la missiva, Romeva assenyala que \”fer un referèndum no és delicte, manifestar-se no és alçament, protestar no és un tumult i pensar no és il·legal\”.

El candidat d\’ERC a l\’alcaldia ha assenyalat que el seu partit té molt clar que Rubí és un diamant en brut, una ciutat amb moltes possibilitats i que aprofitar aquestes és el repte de la seva candidatura si assoleix l\’alcaldia. Per a Corbera, després de quasi 20 anys de govern socialista i d\’aquest mandat en el qual els socialistes s\’han aliat amb PP, C\’s i un trànsfuga, és el moment del canvi. \”Cal obrir les finestres i que entrin noves persones. Per això diem Desperta Rubí\”, va apuntar.

L\’alcaldable va apuntar que ERC té un nou projecte de ciutat, un equip preparat i una llista que transmet aquesta il·lusió. \”El 26 de maig tenim una oportunitat històrica, vosaltres i ERC ho podem fer possible\”, va assenyalar.

Deixa un comentari