Gran actuació dels petits del Casal Popular amb ‘Els dimoniets’

Imagen noticia
Arrenquen les obres d’adequació de la cruïlla entre la C-1413 i l’avinguda Molí de la Bastida
14 de enero de 2020
Imagen noticia
Mostra al Celler sobre el patrimoni industrial català recuperat
16 de enero de 2020

Gran actuació dels petits del Casal Popular amb ‘Els dimoniets’

Imagen noticia

‘Els dimoniets’, l’obra creada i dirigida per la rubinenca Laia Borràs i protagonitzada pels més petits del Casal Popular, ha estat tot un èxit les representacions d’enguany, unes funcions molt especials, ja que coincidien amb el 10è aniversari de la seva primera posada en escena. L’espectacle es basa en l’obra de teatre ‘Els pastorets’, però des del punt de vista dels dimonis, i conté molt d’humor i música.

Enguany, a més de la quarantena d’infants que eren els protagonistes de l’obra, també hi van participar prop de 28 actors i actrius més grans i que durant els darrers anys han participat en ‘Els dimoniets’. El resultat sobre l’escenari va ser molt bo: «Tant els actors i actrius actuals, com els antics es van retroalimentar i el resultat va ser espectacular, és impressionant, s’ho passen bé i a més ho fan bé», ha valorat Laia Borràs, directora de l’obra.

Pel que fa a les tres funcions, dissabte al matí hi va haver mitja entrada, a la tarda es va omplir i el diumenge algunes persones es van quedar fora.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *