Arrenquen les obres d’adequació de la cruïlla entre la C-1413 i l’avinguda Molí de la Bastida

Imagen noticia
La intel·ligència artificial, a la primera conferència del seminari de l’Aula d’Extensió Universitària
13 de enero de 2020
Imagen noticia
Gran actuació dels petits del Casal Popular amb ‘Els dimoniets’
15 de enero de 2020

Arrenquen les obres d’adequació de la cruïlla entre la C-1413 i l’avinguda Molí de la Bastida

Imagen noticia

Les obres d’adequació de la cruïlla entre la C-1413 i l’avinguda del Molí de la Bastida, previstes en el projecte de millora de la seguretat viària a la C-1413, la BP-1503 i el polígon de La Llana, comencen aquest dimecres. Segons el consistori, l’actuació consistirà en la creació de dos nous passos de vianants i els corresponents encreuaments del carril bici a la C-1413 i a l’avinguda del Molí de la Bastida, a tocar de la rotonda. També s’instal·laran semàfors a la C-1413 i s’eixamplarà la vorera nord del lateral per incloure el nou carril bici.

El mateix dimecres es col·locaran les barreres de protecció per tancar el pas directe del lateral de la C-1413 cap a l’avinguda del Molí de la Bastida per poder executar el tram de carril bici en aquest punt. Aquest tancament no afectarà el trànsit de vehicles, ja que la C-1413 no quedarà tallada. La incorporació des del lateral al tronc central de la carretera es podrà realitzar com es fa actualment i es garantirà l’accés a les indústries afectades.

Les obres tenen un termini d’execució previst d’un mes, aproximadament.

La canalització de la semaforització de la cruïlla de la C-1413, amb un tall parcial de la via, es realitzarà un cap de setmana, encara sense data.