Gran participació en la rua de Carnestoltes amb una vintena d’acolorides i originals comparses

Imagen noticia
Una vintena de rubinencs nouvinguts recullen el certificat d’acollida
21 de febrero de 2020
Imagen noticia
Els Diables de Rubí estrenen per Carnaval una nova bèstia de foc en el seu 25è aniversari
24 de febrero de 2020

Gran participació en la rua de Carnestoltes amb una vintena d’acolorides i originals comparses

Imagen noticia

Milers de rubinencs i rubinenques van sortir al carrer aquest dissabte a la tarda per gaudir de la rua de Carnaval, una desfilada que enguany ha estat una de les més participatives, amb unes 20 comparses inscrites. La rua va comptar amb una gran varietat de temàtiques, com les motos Vespa, astronautes de la NASA, les Olimpíades de Barcelona 92, les dones en la ciència i la tecnologia o l\’Equador, entre altres. El món del cinema també va estar molt present amb comparses dedicades a les pel·lícules de Grease, El Mago de Oz, Harry Potter, El orfanato o Alícia en el País de les Meravelles. També han estat presents algunes comparses vinculades al món animal, com els galls d\’indi o els crancs.

Escoles, llars d\’infants, esplais, centres de teatre i dansa locals van ser els protagonistes de la rua. La desfilada va tenir un recorregut d\’1 hora de duració, durant el qual les comparses van lluir les seves disfresses per la Plaça Pearson, l\’Avinguda Barcelona, el Passeig de Francesc Macià, un tram dels carrers Montserrat i Maximí Fornés fins a arribar a la plaça del Doctor Guardiet. A més, la desfilada va comptar amb l\’acompanyament musical de Tronats del Tabal, Explosió Rítmica i la batucada Rekundé amb la Colla de Diables de la Riera. Durant la rua també es va estrenar la nova bèstia de foc dels Diables de Rubí, en el marc del 25è aniversari de l’entitat.

Una de les novetats destacades d\’enguany que ha incentivat l\’alta participació ha estat l\’augment de la quantitat dels premis per les 3 millors comparses: doblant el primer premi dels 1.400 (anteriorment 700 euros), 700 euros el segon premi (anteriorment 400 euros) i 400 euros pel tercer premi (anteriorment 200 euros). El veredicte del jurat es farà públic dimarts a les 19.30 h al Museu Municipal El Castell, en un acte obert. Els membres del jurat que decidirà el resultat del concurs van estar repartits per diferents punts del recorregut per avaluar els grups en la seva posada en escena.

Al voltant de les 19:30h la rua de Carnestoltes va posar punt final a la plaça del Doctor Guardiet, on va tenir lloc la tradicional xocolatada i guerra de confeti, seguit del ball de comparses amb la música de DJ Enka. La jornada de dissabte es va tancar amb el ball de nit al Celler sota el títol Un Carnaval de colors.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *