Grans resultats del pilot rubinenc Izan Domínguez en el Gran Premi d’Aragó

NadalArts
Una nova edició de la proposta NadalARTS decorarà el comerç local amb les creacions d’artistes locals
9 de noviembre de 2022
Comuns
Comuns Rubí convoquen la quarta edició del concurs ‘Fem-ho en comú’
10 de noviembre de 2022

Grans resultats del pilot rubinenc Izan Domínguez en el Gran Premi d’Aragó

El pilot, al Gran Premi d’Aragó. / Cedida

Redacció

El jove pilot rubinenc Izan Domínguez va aconseguir uns grans resultats en el Gran Premi d’Aragó, vàlid pel campionat d’Espanya KTM CUP R4C, al qual havia estat convidat a participar.

En les jornades preparatòries, divendres, malgrat el fred i el fort vent, va aconseguir rebaixar el temps oficial del matí en 5 segons (2:29:59). Ja dissabte, a la Q1, va millorar el temps fins a 2:29:01, el que li va permetre situar-se en P14 per la sortida de la primera màniga A la Q2, solucionat un problema amb el sensor del canvi automàtic, el rubinenc va tornar a millorar el crono a 2:27:02, situant-se en P13 per la 2a carrera.

La primera carrera de diumenge va ser una gran carrera per Domínguez, que sortia de la 14a posició i va guanyar posicions arribant a la primera corba en la posició 11. A partir d’aquest moment, va iniciar una escalada de posicions batent el seu propi rècord volta a volta, arribant al millor temps del campió dels sèniors i passant la meta per davant d’aquest. Va quedar en 7a posició amb un temps espectacular de 2.22.03.

A la segona carrera també va fer una gran sortida i va connectar amb el grup al capdavant de la prova, però una errada en la frenada li va fer sortir en una corba i ja no va poder recuperar el contacte amb les primeres posicions, acabant la cursa en P11, tot i que també va batre el seu millor temps cronometrat.

Aquesta ha estat la darrera participació de Domínguez en el campionat, ja que quan ja va ser proclamat matemàticament campió de Catalunya, va ser convidat a participar en tres carreres del campionat d’Espanya per anar agafant experiència. El jove pilot espera tornar al 2023 i disputar tot el campionat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *