Comuns Rubí convoquen la quarta edició del concurs ‘Fem-ho en comú’

Izan Domibuez a la seva moto
Grans resultats del pilot rubinenc Izan Domínguez en el Gran Premi d’Aragó
10 de noviembre de 2022
El veïnat continua mobilitzant-se contra les intenses pudors que genera Rensika
10 de noviembre de 2022

Comuns Rubí convoquen la quarta edició del concurs ‘Fem-ho en comú’

Ànnia Garcia i Pau Navarro, membres de Comuns Rubí. / Arxiu

Redacció

Els Comuns han engegat la quarta edició del concurs Fem-ho en Comú, una iniciativa per donar suport econòmic a entitats sense ànim de lucre, cooperatives i moviments socials que busquin «la transformació social, política i econòmica cap a un model de ciutat més just, equitatiu i solidari en l’àmbit local».

 Els fons de la iniciativa procedeixen d’excedents de sou de la regidora dels Comuns, Ànnia Garcia, i de l’actual assessor del govern municipal i membre de la formació Pau Navarro que per codi ètic tenen un límit de 3,5 vegades el salari mínim interprofessional, en 14 pagues.

Les entitats que optin a la convocatòria poden ser d’àmbits diversos com l’esport, la cultura, l’educació, de l’àmbit comunitari, habitatge, mediambiental, mobilitat i salut o memòria i drets civils. Els projectes es poden presentar fins al 18 de novembre i el finançament sol·licitat podrà ser del total del pressupost del projecte o de solament una part. Seran finançables totes les despeses vinculades al projecte presentat, sempre que es puguin justificar mitjançant factures, nòmines o rebuts.

Un comitè avaluador integrat per membres de la formació farà una preselecció d’aquests el 19 i 20 de novembre. Del 21 al 27, els inscrits a Comuns Rubí podran votar les propostes, i a partir del dia 28 es farà la notificació dels dos projectes guanyadors i el lliurament dels dos premis, de 2.000 euros per cadascun.

Els projectes es poden presentar per correu electrònic ([email protected]); per Facebook (comunsrubi), per WhatsApp (644899062) o bé Telegram (@ecp_rubí).

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *