Habiliten un servei especial de bus en horari nocturn durant els dies de la Festa

Imagen noticia
Alba Garcia guanya el Premi Miquel Segura de recerca amb un treball sobre la dona i l’esport
21 de junio de 2019
Imagen noticia
L’Ajuntament estalvia en quatre anys més de 340.000 euros a través de la iniciativa Rubí Brilla
26 de junio de 2019

Habiliten un servei especial de bus en horari nocturn durant els dies de la Festa

Imagen noticia

Amb l’objectiu de garantir una Festa Major tranquil·la i sense incidències, es tornarà a posar a disposició de la ciutadania un servei especial d’autobús en horari nocturn. Així, del 27 al 30 de juny, els autobusos de les línies 1, 2, 3, 4, 5 i 7 continuaran funcionant a partir de les 22 hores amb una freqüència de pas d’uns 60 minuts.

El servei, gestionat per Rubí Bus, estarà operatiu en el següents horaris: dijous 27 de juny, fins a les 4 hores; divendres 28 de juny, fins a les 5 hores; dissabte 29 de juny, fins a les 6 hores i diumenge 30 de juny, fins a les 24 hores.

«El perllongament de l’horari de les línies principals de transport urbà a la nit permetrà a la ciutadania apropar-se a la Festa Major i tornar a casa seva amb major seguretat. A més, amb aquesta mesura promocionem la mobilitat sostenible i reduïm l’ús del vehicle privat», ha explicat el regidor, Moisés Rodríguez.

D’altra banda, també del 27 al 30 de juny i a causa dels talls de circulació programats amb motiu de la Festa Major, es faran diverses modificacions als itineraris de les següents línies d’autobusos urbans. Les línies 1 i 4 en sentit nord no pararan a l’estació de Rubí Forma. La parada de referència serà la d’Edison a la C-1413 (L1) i Joan Puig (L4). La parada de referència del centre serà Riera-Guardiet, a l’Escardívol.
En sentit sud, les línies 1 i 5 es desviaran des del carrer Cadmo a la C-1413 i quedaran anul·lades les parades Torrijos, Espoz i Mina i Rubí Forma.

Restriccions fins a l’1 i 2 de juliol
Pel que fa als autobusos interurbans, circularan pel pg. Riera amb parada a l’Escardívol.
Les restriccions per aparcar a l’Escardívol s’allargaran fins al dilluns 1 de juliol a la nit, ja que un cop s’hagin desmuntat les infraestructures de Festa Major, s’aprofitarà per repintar les places d’estacionament d’aquest espai.

Pel que fa al pàrquing del Rubí Forma, l’estacionament estarà prohibit fins al dimarts 2 de juliol, ja que també s’aprofitarà per repintar les places.