‘Harry Potter’, superherois, princeses Disney i ‘Fortnite’, entre les mones de Pasqua més demanades

deixalleria
El Mercat substitueix la minideixalleria per un nou Punt Verd
29 de marzo de 2021
cent patins
El Femení del Cent Patins, a un pas de jugar la final de la Lliga Elit d’hoquei línia
29 de marzo de 2021

‘Harry Potter’, superherois, princeses Disney i ‘Fortnite’, entre les mones de Pasqua més demanades

Aquest 2021 torna amb força la campanya de les mones de Pasqua, el popular regal que realitzen els padrins i padrines als seus fillols i filloles el Dilluns de Pasqua, seguint la tradició catalana i que el 2020 va tenir una gran davallada degut al confinament.

La majoria de mones que podem trobar als aparadors de pastisseries rubinenques estan inspirades en pel·lícules d’animació o ciència-ficció, sèries de televisió infantils, videojocs o equips de futbol de la Lliga espanyola.

Enguany a la Pastisseria Sant Jordi els principals reclams de les famílies rubinenques són les mones de Harry Potter, els superherois de la factoria Marvel: Els Venjadors (The Avengers), Iron Man, Batman, el Capità Amèrica, Thor o Spiderman, així com les pistoles i els personatges fantàstics del videojoc Fortnite.

Entre els clàssics de Pasqua, continuen triomfant les mones temàtiques d’equips de futbol com el Barça o l’Espanyol, la saga Star Wars i la nova sèrie de Disney The Mandalorian amb el famós personatge ‘Baby Yoda’, o algunes sèries infantils de televisió com La Patrulla Canina, Les aventures de Ladybug, La vampirina, o els cotxes quatre per quatre Blaze and the Monster Machines.

“Esperem que hi hagi una bona campanya aquesta Pasqua, ja que l’any passat amb el confinament es van fer molt poques vendes per encàrrec”, explica Maria Auxili Rufé, propietària de la pastisseria Sant Jordi. Rufé afirma que estan a l’aguait de totes les noves sèries i pel·lícules per incloure al catàleg, però quan els demanen alguna temàtica que no tenen al catàleg, utilitzen el recurs d’impressió de fotografia sobre un paper comestible i amb cobertura de xocolata per tal de personalitzar la mona al gust del client.

Preus per a tots els gustos

En relació als preus, les pastisseries s’intenten adaptar a les necessitats dels clients, tant si volen invertir-hi una quantitat important com si opten per una mona senzilla. A la pastisseria Sant Jordi enguany han augmentat lleugerament els preus degut a la cobertura de cacau i les mones tenen un rang de preus de 25 a 40 euros. Maria Auxili assenyala que “el preu no es determina pel volum de la mona, sinó pel grau de dificultat”, els passos necessaris i els temps dedicat en l’elaboració.

L’art d’elaborar les mones

Un dels trets característics de les mones de Pasqua és el seu minuciós i llarg procés d’elaboració. Maria Auxili Rufé, propietària de la pastisseria Sant Jordi, explica que les figures de xocolata són “100% artesanes”. A la botiga hi ha un equip que es dedica a l’elaboració d’aquests productes, començant per la preparació d’un catàleg de mones a finals de gener.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *