Homenatge a la gent gran al Casal i la Residència de Primer de Maig

Imagen noticia
Víctor Puig (CDC): “És una llàstima, però donem el mandat per perdut”
14 de noviembre de 2017
Imagen noticia
Els retrats emocionals de Sandra Bea ja es poden visitar a l’Antiga Estació
16 de noviembre de 2017

Homenatge a la gent gran al Casal i la Residència de Primer de Maig

Imagen noticia

El Casal i la Residència de gent gran de Primer de Maig va organitzar dimarts a la tarda un acte d’homenatge als avis rubinencs de més edat que participen en les activitats del casal o bé que viuen a la residència.

A l’acte hi van assistir l’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, i la regidora de Serveis a les Persones, Marta García. Els i les homenatjades del Casal de la gent gran van ser Joan Casasayes, de 93 anys; Purificación Moreno, de 89 anys; i Maria Verdaguer, de 89 anys. Pel que fa a la residència, el reconeixement va ser per Teresa Galtés, de 93 anys; per José Gómez, de 94 anys; i per Carmen Alfaro, de 95 anys.

També es va premiar les persones amb més edat de la residència, tot i que no van assistir a l’acte per motius de salut. Es tracta de Dolores Palenzuela, de 105 anys; i de Montserrat Picoy, de 103 anys.

Després d’entrega una placa commemorativa i un ram a totes les persones que van rebre l’homenatge, la festa va continuar al Casal del Primer de Maig, ubicat a La Serreta, amb una actuació musical del Casal del Centre de Terrassa.

Ana M. Martínez va destacar que aquest tipus d’actes són un “homenatge a una vida plena que genera molta il·lusió als qui ho reben” i recorda que la gent gran “és un dels col·lectius que necessita més atenció i acompanyament”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *