Humor, drama i molta música en la nova temporada de La Sala

Assessorament per sol·licitar subvencions per a l’autoconsum d’energia
27 de diciembre de 2021
Rubí oferirà l’espectacle d’arribada dels Reis d’Orient en tres sessions al Castell
27 de diciembre de 2021

Humor, drama i molta música en la nova temporada de La Sala

Redacció

A finals de gener aixecarà el teló la nova temporada escènica de La Sala, que proposa una quinzena d’espectacles de diversos gèneres adreçats a tots els públics. Teatre, música, màgia, espectacles infantils, comèdia o drama són alguns dels gèneres que els rubinencs podran gaudir a l’escenari del teatre municipal. 

El primer espectacle que aterrarà a Rubí, de la mà de La Xarxa, serà Bruna (30/01), una obra de teatre musical que pretén ser un homenatge als avis dels autors, Mateu Peremiquel i Mar Puig, i especialment als avis de la generació de la guerra, que es van veure obligats a renunciar als seus somnis d’infantesa. Es tracta d’un muntatge que ha rebut el premi al millor espectacle familiar de Catalunya als Premis Teatre Barcelona. 

Dels mateixos autors, La Sala acollirà Les històries de l’avi Josep (26/03), un espectacle de teatre musical basat en relats de fets reals i que servirà per celebrar el Dia Mundial del Teatre. I encara dins del gènere del teatre musical està prevista una actuació del grup Brodas Bros (22/05), la companyia internacional de hip hop, dansa i cultura urbana. 

Dramatúrgia

La dramatúrgia més clàssica també té el seu espai a la programació amb Final de la partida (04/03), de Samuel Beckett. Jordi Boixaderas i Jordi Bosch donen vida als dos personatges de l’obra, un text postapocalíptic i un clàssic del teatre contemporani que després del confinament presenta una nova mirada. 

El pes d’un cos (05/02) és una altra de les propostes dramàtiques. Es tracta d’una obra de Victòria Spunzberg que explica la vida d’una dona amb pocs recursos que es veu obligada a cuidar del seu pare malalt i amb demència. També es representarà Canción para volver a casa (22/04), un espectacle de tragicomèdia de Denise Despeyruox, en la qual diverses persones extraviades troben una estranya forma d’estar juntes. 

Humor

Fins a tres obres en clau d’humor estan previstes a la nova temporada. La primera que es representarà serà La tercera juventud (02/04), amb l’emblemàtic Justo Molinero, i que explica les diferents històries que es viuen dins d’una residència per a gent gran. Master Xof (01/05), amb Joan Pera, és un altre dels espectacles humorístics: es tracta d’un cuiner veterà que no es resigna a la decisió de la seva família de tancar el restaurant on ha passat tota la vida darrere els fogons. El tercer espectacle còmic serà el monòleg de Sergio Fernández, ‘el Monaguillo’, ¿Solo lo veo yo? (09/04).

Música

La Sala acollirà dos muntatges relacionats directament amb la música. El primer serà la presentació del disc Viatge d’anada i tornada (12/03), del músic rubinenc Isaak Aguilà, cantautor i instrumentista que publica el seu quart disc.; El segon serà un homenatge de Celeste Alías a l’artista mexicana Chavela Vargas: Tranquila. Celeste canta Chavela (27/03).

Espectacles familiars

A banda de Bruna, La Xarxa també està darrere de la programació de diverses obres destinades a un públic familiar. És el cas dels espectacles El Monstre de colors (13/02), basat en el llibre d’Anna Llenes, amb titelles música i colors; El circ dels impossibles (13/03), un espectacle de màgia, malabars i coreografies del Mag Stigman; Klé (03/04), un viatge a través de la dansa, la màgia, els titelles i el teatre de llums al món de l’artista Paul Klee; i el conte clàssic El llop i les set cabretes (08/05), un muntatge de titelles de la companyia Xip Xap.

D’altra banda, entre el 27 i el 29 de maig, La Sala programarà diversos espectacles en el marc del Festival Teatre sense Teatre de Rubí. A més, durant els propers mesos també acollirà les projeccions de les pel·lícules del Cicle Gaudí. De moment, s’ha confirmat que es projectarà el film Pan de limón con semillas de amapola (21/01), dirigida per Benito Zambrano.

Les entrades ja es poden comprar a través del web de venda d’entrades de La Sala i oscil·len entre els 5 i els 25 euros. Les entrades per la funció de Brodas Bros s’hauran de comprar directament a la taquilla del teatre. 

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *