Dagoll Dagom preestrena a Rubí el musical ‘Bye Bye Monstre’

olímpic
Victòria in extremis de l’Olímpic davant la Unificació Bellvitge (3-2)
25 de octubre de 2021
fancy candy girls
La SoniK recupera el festival Kastanyasso, que es trasllada al Castell
26 de octubre de 2021

Dagoll Dagom preestrena a Rubí el musical ‘Bye Bye Monstre’

La companyia ha estat assajant el nou muntatge a La Sala. / Cedida

La companyia de teatre catalana Dagoll Dagom preestrenarà a La Sala el seu darrer espectacle: ‘Bye Bye Monstre’. El grup ha realitzat una residència al teatre municipal de Rubí i aprofitarà aquest espai per fer una preestrena del nou muntatge el 30 d’octubre a les 18.30 h, uns dies abans d’estrenar l’obra al Teatre Poliorama.

‘Bye Bye Monstre’ és el 25è musical que posa en marxa la companyia i el primer que està dirigit a un públic familiar. Es tracta d’un muntatge inspirat en la situació de confinament que van viure milers d’infants i famílies, un petit homenatge als més petits de la casa i un comiat als moments més durs de la pandèmia.

La protagonista és la Berta, una nena de 8 anys, i el monstre de la història és una alegoria del coronavirus. El relat se centra en la lluita contra aquest monstre i com la Berta intenta ajudar uns científics que treballen per fer fora el monstre.

El muntatge és el primer musical familiar de Dagoll Dagom. / Cedida

El musical compta amb la dramatúrgia de Marc Artigau, Anna Rosa Cisquella i David Pintó, les coreografies són de Luc Fruitós i les cançons de Dàmaris Gelabert. El repartiment està format per Alba Florejachs, Albert Triola, Marc Soler, Martina Garcia, Violeta Marín i Vinyet Morral.

‘Bye Bye Monstre’ no és només un musical, sinó que neix del Concurs de Relats Curts impulsat per Transports Metropolitans de Barcelona (TMB). El premi de l’obra guanyadora és, a més de la publicació de la història, la reconversió en un musical.

Les entrades per assistir a l’espectacle es poden comprar a través del web de La Sala i tenen un preu de 15 euros i de 12 euros.