ICV creu que el mandat ha estat nul pel que fa a la millora d’equipaments esportius

Imagen noticia
L’Ajuntament vol impulsar un alberg social i una promoció de 6 habitatges per a joves
29 de enero de 2019
Imagen noticia
Mostra de portades de Clásicos Alfaguara a Lectors al tren
31 de enero de 2019

ICV creu que el mandat ha estat nul pel que fa a la millora d’equipaments esportius

Imagen noticia

Iniciativa per Catalunya Verds (ICV) considera que l’equip de govern, en mans del Partit dels Socialistes (PSC), ha fet una nul·la planificació de millora i ampliació dels equipaments esportius de la ciutat. Així ho ha apuntat la portaveu ecosocialista, Ànnia García, qui creu que Rubí pateix un dèficit important d’instal·lacions esportives, fet que perjudica directament els clubs i entitats locals.

En aquest sentit, assenyala que moltes entitats esportives disposen de poc espai i això els impedeix créixer i ampliar els serveis. Ha posat com a exemple que l’equip masculí de waterpolo del Club Natació no va poder jugar partits a casa la temporada passada, quan estava a la màxima categoria nacional, per la manca d’una piscina amb les dimensions reglamentàries.

El ecosocialistes també han assenyalat com a greu mancança que només hi hagi una única piscina d’estiu per a una ciutat de més de 76.000 habitants, el que comporta que aquesta es col·lapsi en els mesos de calor.

García també creu que un altre dels exemples de la manca de planificació esportiva del govern és la situació del club de gimnàstica GAER, que després de reclamar un espai propi durant molt de temps, se’l va ressituar en una part del pavelló de Can Rosés. Segons els ecosocialistes, la ubicació de la maquinària del GAER, en un espai que ja és petit, no respon a les necessitats de l’entitat i a més ha hipotecat els possibles usos per part d’altres clubs.

Per la portaveu d’ICV, tots aquests dèficits són fruit «d’una mala gestió del pla d’equipaments de la ciutat, del qual es va realitzar una diagnosi i mai no s’ha executat».

La mala gestió de l’executiu local en l’àmbit esportiu, segons els ecosocialistes, es pot visualitzar també en el fet que el conveni de gestió d’equipaments amb l’Esportiu Futbol Sala, que gestiona el pavelló i la pista de futbol sala de Can Rosés i el pavelló de La llana estigui caducat «des de fa més d’un any» o que el tema de la concessió del bar de La Llana no s’hagi resolt mai. També critiquen l’eliminació de programes d’esport com les caminades ‘Per fer salut, surt a caminar’.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *