Inaugurat de forma oficial el nou edifici del Col·legi Balmes

Imagen noticia
Els benjamins de l’Olímpic s’enfronten a una selecció de jugadors andalusa
15 de febrero de 2018
Imagen noticia
Unes 250 persones gaudeixen del dinar del col·laborador de Sant Antoni Abat
19 de febrero de 2018

Inaugurat de forma oficial el nou edifici del Col·legi Balmes

Imagen noticia

La comunitat educativa del Col·legi Balmes, encapçalada pel representant de la titularitat del centre Carlos Camí, i acompanyada pel director general de Centre Concertats i Privats del Departament d\’Ensenyament, Miquel Mateo, l\’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, i els regidors de govern Marta García i Rafael Güeto van visitar el centre amb motiu de la inauguració oficial del nou edifici de l\’equipament educatiu, ubicat al carrer de la Plana de Car Bertran.

El nou edifici està en funcionament des del curs 2017-2018 i es va començar a construir a principis del 2017. El trasllat ha permès a l\’escola ubicar tots els seus alumnes en un mateix recinte, ja que anteriorment els estudiants de secundària anaven a un edifici a la plaça de la Sardana, i els d\’infantil i primària, a un immoble del carrer Xile. El nou centre educatiu també permet fer un salt qualitatiu important en relació a les instal·lacions, més modernes, per fer front a les innovacions pedagògiques.

Carlos Camí ha destacat, però, que la qualitat de l\’escola no rau únicament en les seves noves instal·lacions: \”Una bona escola es fa a través d\’un bon projecte educatiu, un equip docent i auxiliar compromès, una direcció que defineixi uns objectius clars, uns pares implicats en l\’educació dels fills i uns alumnes amb il·lusió per aprendre\”.

Per la seva banda, Ana M. Martínez, qui havia estat alumna de l\’escola, va posar en relleu la importància de l\’escola en la vida d\’un infant, que \”representa la seva segona llar, un indret on construeix una segona família, on escull les amistats i troba els primers referents personals en la figura dels mestres\”. L\’acte simbòlic d\’inauguració va cloure amb la descoberta d\’una placa commemorativa.

El Col·legi Balmes, que és una escola concertada que ofereix les tres etapes de l\’educació obligatòria, va iniciar el seu projecte el 1964 per iniciativa de Ramón Gonzalo, sota el nom d\’Acadèmia Balmes. El 2010, l\’escola va canviar de propietari.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *