Trobada entre l’Ajuntament i AVAN amb motiu del 25è aniversari de l’entitat

Imagen noticia
Els benjamins de l’Olímpic s’enfronten a una selecció de jugadors andalusa
15 de febrero de 2018
Imagen noticia
Unes 250 persones gaudeixen del dinar del col·laborador de Sant Antoni Abat
19 de febrero de 2018

Trobada entre l’Ajuntament i AVAN amb motiu del 25è aniversari de l’entitat

Imagen noticia

L’Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN) s’ha reunit a l’Ajuntament amb l’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, i la regidora de Serveis a les Persones, Marta García. Durant la trobada, l’entitat ha explicat a les representants municipals que enguany l’associació commemora el seu 25è aniversari, que ja està preparant en coordinació amb l’Ajuntament.

Martínez ha lloat AVAN, de qui ha dit que “és una associació molt activa i que desenvolupa una feina molt important de suport a les persones afectades per malalties neurològiques i les seves famílies”.

A més, AVAN està col·laborant en la redacció del Pla d’atenció a la diversitat funcional que està elaborant l’Ajuntament, i també participa en la Taula d’atenció a les persones amb diversitat funcional.

L’entitat vallesana va néixer a Terrassa el 1993 fruit de la unió d’una trentena de famílies afectades per malalties neurològiques que no trobaven els serveis i suports que necessitaven a la sanitat pública.
Actualment, té més de 1.100 famílies associades i disposa de seus a Rubí, Terrassa, Sabadell, Sant Cugat i Castellar. En el cas de Rubí, la seu està ubicada al carrer Lluís Ribas, 27-29, en un local cedit pel consistori. AVAN Rubí organitza xerrades i altres propostes de divulgació i sensibilització envers les persones que pateixen aquestes afectacions neurològiques.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *