Incendi sense ferits en un local situat al costat de l’OAC de Les Torres

Cap de setmana plàcid pel sènior del Cent Patins amb dues victòries
12 de enero de 2022
L’Ajuntament invertirà més de 4 milions d’euros per millorar l’entorn de la riera
12 de enero de 2022

Incendi sense ferits en un local situat al costat de l’OAC de Les Torres

Sis dotacions de Bombers han hagut d’actuar aquesta tarda per apagar un incendi que s’ha declarat en un local al carrer Joan Miró, just al costat de l’OAC de Les Torres. Segons han explicat els Bombers, han rebut l’avís a les 16 hores i en 40 minuts han pogut controlar l’incendi i donar-lo per apagat. 

L’immoble, que segons fonts veïnals estava ocupat, estava ple de runa i deixalles, però no hi havia cap persona al seu interior. Tot i que les flames no han provocat cap persona ferida, alguns veïns del pis superior han hagut de ser atesos en el moment perquè presentaven alguns símptomes d’intoxicació.

Segons han explicat els veïns, tot l’edifici feia molta pudor a cremat. Els Bombers estan ventilant la resta de pisos superiors que s’hagin pogut veure afectats per la propagació del fum derivat de l’incendi. 

Cau un fragment de la façana de l’Escardívol

D’altra banda, a primera hora de la tarda ha caigut un fragment de la façana de l’edifici de l’Escardívol, on hi ha ubicada l’Escola de Música Pere Burés, l’Escola d’Art i Disseny i Ràdio Rubí. Afortunadament, la incidència s’ha resolt sense ferits i ara els Bombers han de revisar l’estructura per si encara hi ha perill de despreniment. 

L’edifici de l’Escardívol forma part del patrimoni municipal i data del segle XVIII, quan s’hi va instal·lar una fàbrica. Actualment s’està restaurant la xemeneia, ja que tenia risc de caure.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES