Iniciativa dels comerços rubinencs per potenciar el comerç a domicili durant el confinament

Imagen noticia
Mor per coronavirus Sebastià Colomer, fundador de Rubí Solidari i l’Obrador Coral i exregidor de l’Ajuntament
22 de marzo de 2020
Imagen noticia
En record a l’amic Sebastià Colomer
24 de marzo de 2020

Iniciativa dels comerços rubinencs per potenciar el comerç a domicili durant el confinament

Imagen noticia

L’Associació de Comerciants, Serveis i Restauració de Rubí s’ha unit als comerciants de Cerdanyola, Vilanova i la Geltrú, Sant Sadurní d’Anoia, Sant Cugat, Ripollet, Premià de Mar i Manlleu, a més de les associacions dels barris barcelonins de Sants, l’Eixample i Horta per tirar endavant un directori de comerços a domicili. L’objectiu és que els clients coneguin quins són els establiments que ofereixen compres de proximitat a les llars durant aquesta etapa de confinament.

Un dels impulsors de la campanya, Jesús Carballo, ha explicat que «calen solucions imaginatives per fer front a la crisi i aquesta és bona per a tothom, ja que els clients poden seguir comprant al comerç de confiança sense sortir de casa».

A través d’aquest portal, http://adomicili.slowshopping.cat, els rubinencs podran veure quins establiments continuen oberts al públic i quins, tot i tenir la persiana baixada, estan fent repartiments a domicili. En el directori es pot observar que a Rubí hi ha diverses botigues que fan repartiment a domicili, com ara Blau i Rosa, El Racó del Llibre, La Tata o Vila Activa, entre altres.