Inscripcions obertes a l’Escola d’Emprenedoria

Imagen noticia
Treballadors de Correus es mobilitzen per denunciar la manca de personal a Rubí
4 de abril de 2018
Imagen noticia
Pensions dignes, vides dignes
6 de abril de 2018

Inscripcions obertes a l’Escola d’Emprenedoria

L’Escola d’Emprenedoria de Rubí (EDER) proposa 10 accions formatives en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Cugat per al segon semestre de l’any. La formació es realitzarà a la Masia de Can Serra o al Centre d’Emprenedoria de Ca n’Ametller, a Sant Cugat.

Les accions previstes a Rubí s’han dissenyat pensant en les necessitats de les empreses ja creades, mentre que en el cas de les propostes de Sant Cugat, responen a temes relacionats amb l’emprenedoria. D’aquesta forma, les dues administracions busquen complementar-se per donar un millor servei al teixit empresarial de l’àrea d’influència dels dos municipis.

La primera formació ha estat ‘Emprenedoria Social en serveis basats en plataformes de les noves tecnologies’, que va tenir lloc el 4 d’abril. També s’ha fet la formació ‘Com fomentar les habilitats comercials?’. Tots dos s’han fet a Sant Cugat.

L’11 d’abril hi ha una sessió informativa per emprendre en economia social, mentre que el 24 d’abril s’ofereix ‘Com aprofitar les dades obertes a la meva empresa’. El 25 d’abril està prevista la formació ‘Coneixes el teu impacte social?’.

Al maig, es farà una sessió d’E-commerce, ‘Tendències de consum: seguint la pista d’una oferta guanyadora’ i ‘Big Data: el negoci darrere les dades’.

Per últim, al juny es faran les píndoles ‘Sessió de noves tecnologies’ i ‘Sistemes Ciber-Físics i Internet de les Coses’.

Les inscripcions es poden fer a través del web de l’Oficina de Serveis a l’Empresa. Les accions estan subvencionades per la Diputació de Barcelona i no tenen cap cost per als alumnes.