Inversió de 300.000 euros en espai públic, accessibilitat i il·luminació

Imagen noticia
Tallers, botifarrada i concerts, propostes de la jornada solidària de L’Estatut amb La Marató
30 de noviembre de 2017
Imagen noticia
L’encesa de llums dona el tret de sortida a les activitats de Nadal
4 de diciembre de 2017

Inversió de 300.000 euros en espai públic, accessibilitat i il·luminació

Imagen noticia

El govern local té previst realitzar una inversió de 300.000 euros en diverses actuacions a l’espai públic, unes propostes que han sorgit dels veïns de la ciutat a través del projecte Alcaldia als barris.

Les peticions fetes pels ciutadans han estat estudiades per tècnics municipals i segons l’Ajuntament bona part de les propostes s’executaran. La majoria estan relacionades amb l’accessibilitat, la il·luminació i l’espai públic.

Pel que fa a la il·lumin-ació, es dotarà d’enllumenat públic diverses zones d’esbarjo per a gossos, com per exemple les zones del carrer Lepant, Riera i la zona ubicada a la rotonda entre la carretera de Terrassa i la carretera de Sabadell. També s’instal·laran mig centenar de fanals LED en diversos carrers del centre, s’ampliarà i millorarà la il·luminació del camí Campament, de la rotonda exterior del poliesportiu de Can Rosés i de la plaça Pla i Pallejà. S’instal·larà enllumenat públic al costat de l’avinguda Can Fatjó i al camí que hi ha dins del parc del carrer Antoni Sedó i se sanejaran els fanals malmesos a causa d’orina de gos. Els treballs s’iniciaran a finals de desembre o principis de gener.

En relació a l’accessibilitat, es rebaixaran els guals de diferents carrers per fer-los transitables per a les persones que tenen dificultats de mobilitat. S’actuarà a la Zona Nord, al voltant del col·legi Maristes, a la zona del carrer Sabadell i a la de la Bòbila Saltó. Al carrer Margarida Xirgu es canviarà el paviment i es crearan dos passos de vianants. També es retirarà el graó de les antigues parades del bus de l’avinguda Barcelona i el passeig Francesc Macià perquè la gent no s’entrebanqui. Per últim, a Can Fatjó es repararà una zona de pas de vehicles i vianants deteriorada. Les actuacions s’executaran durant el primer trimestre del 2018.

Pel que fa a les actuacions a l’espai públic, es col·locaran noves baranes de protecció viària a Can Tapis, s’instal·larà una tanca en una zona verda a la zona de Sant Roc, es canviarà una barrera vegetal per una tanca metàl·lica a l’Associació de Veïns de Can Fatjó, es repararà el cautxú de la plaça de la Democràcia i les diverses taules de ping-pong i pícnic de diferents espais i se substituirà l’actual porta manual del camp de futbol de Can Rosés per una d’automàtica. També s’està renovant el terra de diferents jocs infantils, com ara la plaça d’Andalusia, la plaça de Salvador Espriu i el carrer Mallorca.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *