Més de 200 activitats per gaudir de les festes nadalenques a Rubí

Imagen noticia
Tallers, botifarrada i concerts, propostes de la jornada solidària de L’Estatut amb La Marató
30 de noviembre de 2017
Imagen noticia
L’encesa de llums dona el tret de sortida a les activitats de Nadal
4 de diciembre de 2017

Més de 200 activitats per gaudir de les festes nadalenques a Rubí

Imagen noticia

L’arribada del mes de desembre significa l’inici de l’època nadalenca. L’encesa de llums, que tindrà lloc aquest divendres, marca el tret de sortida de la resta d’activitats lúdiques, culturals, comercials i solidàries que ompliran la ciutat de vida durant el Nadal.

Ajuntament, comerços, entitats i associacions han organitzat més de 200 activitats de tota mena per tal que els rubinencs puguin gaudir a la ciutat d’aquestes dates tan especials.

Del 5 al 24 de desembre s’instal·larà a la plaça del Doctor Guardiet la Fira de Nadal, amb productes nadalencs i de regal, i que anirà acompanyada d’una carpa que oferirà activitats infantils i tallers. Als carrers de la ciutat, els rubinencs també podran gaudir del Trenet dels comerciants, que estarà actiu del 8 de desembre fins al 4 de gener. La parada de sortida estarà ubicada enguany al carrer Maximí Fornés, aprofitant que aquesta via és preferent per a vianants. Com sempre, s’oferiran invitacions per pujar al Trenet en els comerços locals.

Una altra de les atraccions del Nadal serà el Tió gegant dels comerciants, que es posarà en marxa aquesta tarda fins al 24 de desembre i que donarà tombs pels carrers del centre.

A més, hi haurà diversos espectacles lúdics i culturals, entre els quals destaquen la Cantada Popular (15 i 17 de desembre), el festival solidari Nochebuena para todos (16 de desembre), el Poema de Nadal (23 de desembre), el Pessebre Vivent de l’Hermandad Rociera (18-22 de desembre), el Concert de Nadal de l’Obrador Coral (26 de desembre), el Festival de valsos i danses (29 de desembre), les diverses representacions de l’obra ‘Els Pastorets’, el Concert de Sardanes (1 de gener) o l’exposició de Diorames a l’Aula Cultural (17 de desembre-14 de gener).

Com cada any, s’instal·larà a la plaça de Catalunya la Fira de Reis, del 2 al 4 de gener; i el campament del Mag Rubisenc obrirà entre el 2 i el 4 de gener. A més, per primer cop les escoles podran fer una visita al laboratori secret del Mag Rubisenc. La Cavalcada serà el 5 de gener i comptarà amb 7 carrosses. Per mesures de seguretat, està previst repartir 4 tones de caramels des de la primera i la darrera carrosses.

L’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, ha explicat que les activitats nadalenques estan pensades per tal que “tots els rubinencs puguin quedar-se durant el Nadal a la ciutat”, tant pel que fa a les compres com en relació a les múltiples activitats.

Durant aquesta campanya de Nadal, el consistori ha reforçat la seguretat seguint les recomanacions dels cossos policials.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *