Inversió per fer pistes de pàdel i una coberta a la zona esportiva de Can Mir

xantal giné
Xantal Giné és jugadora reserva de l’equip d’hoquei herba dels Jocs Olímpics
16 de julio de 2021
llibre xavier majó
El rubinenc Xavier Majó escriu ‘Celia’, la seva primera novel·la
16 de julio de 2021

Inversió per fer pistes de pàdel i una coberta a la zona esportiva de Can Mir

El camp de futbol 7 serà un camp de futbol 11.

L’Ajuntament de Rubí s’ha reunit amb els representants de l’Escola de Futbol Can Mir per explicar-los en què consisteix la remodelació de la zona esportiva de Can Mir. Es tracta d’una inversió de 3,7 milions d’euros en què es preveu la construcció de pistes de pàdel i una coberta a la pista poliesportiva. “Tenim el compromís d’invertir en equipaments a les urbanitzacions, ja que són zones on hi ha cert dèficit d’aquest tipus d’instal·lacions”, ha explicat l’alcaldessa, Ana M. Martínez, que també ha subratllat el seu compromís amb el club, “que fa una important tasca esportiva a la ciutat”.

La remodelació de les instal·lacions es desplegarà en diferents fases i té per objectiu donar resposta a les necessitats del club i també dels veïns de la urbanització.

Està previst construir una coberta a l’actual pista poliesportiva, l’ampliació de l’edifici existent, amb més vestidors, un espai de centre cívic i una zona de restauració.

Es construiran pistes de pàdel i l’actual camp de terra de futbol 7 es convertirà en un camp reglamentari de futbol 11. A més, s’adequarà una zona d’aparcament a l’interior de la parcel·la.

Durant el 2021, es licitarà la redacció del projecte de la coberta i està previst que es construeixi durant el 2022. La resta d’obres previstes es podrien executar durant el 2023.