Ja es coneixen els guardonats de la nova edició dels Premis Gent del Barri, Gent de Rubí

Imagen noticia
L’Agència Catalana de l’Aigua finalitza les obres d’emergència per aiguats a Rubí i Sant Cugat
25 de marzo de 2019
Imagen noticia
La Biblioteca acollirà una nova exposició: ‘Mujeres al natural’
27 de marzo de 2019

Ja es coneixen els guardonats de la nova edició dels Premis Gent del Barri, Gent de Rubí

Imagen noticia

L’Associació de Veïns Zona Mercat i Golden Pool ha donat a conéixer quins seran els guardonats en l’edició d’aquest semestre dels Premis Gent del Barri, Gent de Rubí, uns guardons amb els quals es vol reconèixer persones i entitats locals que destaquen per la seva tasca.

Enguany, els guardonats seran el fotògraf Josep M. Roset, Creu de Sant Jordi 2018, per la seva trajectòria en el món de la fotografia; el periodista Moisés Rodríguez, actualment en el canal 24 Horas de TVE, per la seva tasca informativa i per la independència i passió que té pel periodisme; el guitarrista Juan Gallardo, col·laborador de la Peña Calixto Sánchez; i Marta Cano, jugadora del Club Voleibol Rubí, per la seva trajectòria esportiva.

També seran guardonades les entitats RubiTea, per la seva tasca amb les persones autistes i les seves famílies; el club Gimnàstica Artística i Esportiva de Rubí (GAER) per la seva feina de foment de l’esport base i de la gimnàstica artística i esportiva, i l’Ateneu de Rubí, com a equipament cultural i social de la ciutat.

Els guardons, que van néixer el novembre del 2008, celebren enguany el seu desè aniversari, per la qual cosa els promotors convidaran a tots els premiats al llarg d’aquesta dècada, prop d’un centenar, a assistir a la gala de lliurament dels premis, que encara no s’ha fet públic quan i a on serà. / DdR