Ja es poden reservar entrades pel Campament dels Reis i demà a la tarda per l’Arribada de Ses Majestats

Imagen noticia
La pandèmia, en el dia a dia dels CAP de Rubí
14 de diciembre de 2020
Imagen noticia
El risc de rebrot a la ciutat es multiplica en la darrera setmana
17 de diciembre de 2020

Ja es poden reservar entrades pel Campament dels Reis i demà a la tarda per l’Arribada de Ses Majestats

Imagen noticia

Ja s’ha obert el termini per reservar entrades pel Campament dels Reis i demà a partir de les 17 h es podrà reservar per l’acte d’arribada dels Reis d’Orient.

El Campament dels Reis tindrà lloc els dies 2, 3 i 4 de gener, mentre que l’acte d’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient se celebrarà la tarda del 5 de gener. Les localitats es poden aconseguir gratuïtament a través d’Internet (https://nadalrubi.koobin.cat).

Campament dels Reis
El Campament dels Reis és un nou espai que s’ubicarà al recinte del Museu Municipal Castell (MMUC). En agraïment al bon comportament dels infants de Rubí durant la pandèmia, el Mag Rubisenc els deixarà accedir a un món fins ara ocult, on podran descobrir els personatges que treballen intensament per preparar l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar.

El Campament dels Reis obrirà els dies 2, 3 i 4 de gener de 16 h a 21 h. Les famílies que vulguin assistir-hi tindran la possibilitat de seleccionar data i franja horària (hi haurà un torn cada mitja hora). Cada persona podrà adquirir un màxim de quatre entrades; en cas de voler-ne més haurà d’iniciar novament el procés.

La convocatòria dels visitants serà 20 minuts abans de l’inici del seu torn. Es recomana portar la confirmació de la reserva preferentment en format digital (al telèfon) per evitar el contacte amb el paper o, si no és possible, portar-la impresa des de casa. També es prega compromís envers l’adquisició d’entrades i reservar únicament les necessàries, tot prioritzant la infància i limitant el nombre d’acompanyants adults, ja que l’aforament és limitat.

L’activitat consisteix en una passejada prèviament dissenyada pel campament. Durant el recorregut, els infants que siguin valents podran entregar el seu xumet al Bòjum i als seus ajudants xumetaires,i també podran lliurar la seva carta adreçada als Reis d’Orient.

Arribada dels Reis d’Orient
Pel que fa a l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient, s’ha organitzat en diferents passis la tarda del 5 de gener, entre les 17.30 h i les 21.15 h a l’amfiteatre del parc del Castell. Com en el cas del campament, cada persona podrà adquirir un màxim de quatre entrades i, si en necessita més, haurà d’iniciar de nou el procés.

La convocatòria dels assistents serà 45 minuts abans de l’inici del seu passi. També es recomana portar la confirmació de la reserva preferentment en format digital (al telèfon) i ser responsable en l’adquisició d’entrades, per tal de garantir que tots els infants que ho vulguin puguin gaudir de l’experiència.