Ja es pot consultar el cens provisional a les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer

Imagen noticia
Els joves de Rubí podran participar en el Projecte ImPACTE Jove/Verd
28 de diciembre de 2020
Imagen noticia
El Rubí Forma ha ofert més d’una vintena d’accions formatives durant el 2020
30 de diciembre de 2020

Ja es pot consultar el cens provisional a les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer

Imagen noticia

Els rubinencs ja poden consultar la seva informació al cens electoral de les eleccions al Parlament de Catalunya que tindran lloc el 14 de febrer. En cas que sigui necessari, els ciutadans poden demanar alguna modificació.

Pel que fa a les reclamacions, en cas que la informació no sigui correcta, es poden tramitar fins al 4 de gener de forma presencial a l’Oficina d\’Atenció Ciutadana (OAC).

La informació està disponible a l’apartat d’eleccions de la web municipal: https://www.rubi.cat/ca/actualitat/ajuntament/eleccions.

En aquesta ocasió, s’ha ampliat el nombre de meses que passen a ser 89, quatre més que en anteriors convocatòries. El canvi respon a la necessitat d’alleugerir el nombre d’electors en alguns col·legis electorals.

El sorteig per conèixer les persones que hauran de formar part de les meses electorals tindrà lloc el 19 de gener, en un ple extraordinari, com és habitual.

Durant la cita electoral, caldrà respectar les mesures per fer front a la covid-19 com la distància de seguretat, dur mascareta i rentar-se les mans de manera continuada.