Millora en l’accessibilitat de les parades de bus d’Agricultura i El Ferrol

Imagen noticia
Els joves de Rubí podran participar en el Projecte ImPACTE Jove/Verd
28 de diciembre de 2020
Imagen noticia
El Rubí Forma ha ofert més d’una vintena d’accions formatives durant el 2020
30 de diciembre de 2020

Millora en l’accessibilitat de les parades de bus d’Agricultura i El Ferrol

Imagen noticia

L’Ajuntament està millorant l’accessibilitat a dues parades del transport públic urbà, la d’Agricultura i El Ferrol. La partida d’inversions destinada a l’adequació de parades de l’autobús corresponent al 2020 inclou les tasques de construcció de noves plataformes en aquestes dues ubicacions, que presenten problemes per a les persones usuàries a l’hora de pujar i baixar dels vehicles. Les noves plataformes suposen una millora important en termes d’accessibilitat.

La parada Agricultura (línia 4), ubicada a l’avinguda de l’Estatut, disposa d’una vorera estreta. Malgrat estar senyalitzada amb la prohibició d’aparcament de vehicles, freqüentment està ocupada per cotxes que impedeixen l’apropament del bus a la vorera i, conseqüentment, la pujada i baixada de persones usuàries, així com el desplegament de la rampa per a persones que van en cadira de rodes.

La morfologia de la parada El Ferrol (línies 2 i 5), situada a la confluència entre els carrers de Palència i d’Ourense, comporta una difícil maniobrabilitat pel correcte apropament de l’autobús a la vorera, fet que dificulta el desplegament de la rampa.

Les noves plataformes que s’estan habilitant, que es preveu que estiguin operatives properament, milloraran aquestes situacions.