Jornada d’FP adreçada a professionals al Rubí Forma

Imagen noticia
Impulsen un manifest en defensa de l’atenció sanitària de proximitat i qualitat a la comarca
31 de enero de 2019
Imagen noticia
Més d’una vintena d’assistents a la presentació del llibre ‘3 nits de torb i un Cap d’Any’
4 de febrero de 2019

Jornada d’FP adreçada a professionals al Rubí Forma

Imagen noticia

Una setantena de professionals, tècnics i representants del món de l’empresa van participar en una jornada organitzada per l’Ajuntament sobre Formació Professional que va tenir lloc dimarts al matí al Rubí Forma.

La proposta perseguia mostrar als assistents l’escenari en el qual s’integren els dos subsistemes de la formació professional: la inicial i la destinada a l’ocupació.

Pel regidor de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto, «la formació és la millor política d’activació que existeix», i defensa que «amb el Rubí Forma, l’Ajuntament ha posat al capdavant de les polítiques d’ocupació les polítiques en formació professional».

Per la seva banda, la regidora de Serveis a les Persones, Marta García, considera que «ajudar a la capacitació de la ciutadania és una eina més per millorar la seva qualitat de vida».

A la jornada, també hi va assistir la directora de l’Institut Català de les Qualificacions Professionals, Núria Pi, que va afirmar que «el percentatge de persones aturades amb títol d’FP és del 9%, en els joves en general és del 29% i entre la població és del 12%. Per tant, la formació professional millora l’ocupabilitat».