Josep Pugiventós dimiteix del càrrec de president del PDeCAT a Rubí

Imagen noticia
Rubí ja supera el miler de contagis per covid-19 des de l’inici de la pandèmia
31 de agosto de 2020
Imagen noticia
Ara és l’hora de l’escola
2 de septiembre de 2020

Josep Pugiventós dimiteix del càrrec de president del PDeCAT a Rubí

Imagen noticia

El fins ara president del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) de Rubí, Josep Puigventós, ha anunciat la seva dimissió. Puigventós ha explicat que va dimitir del càrrec el 13 de juliol, però que no ha estat fins ara que ha decidit fer-ho públic. En les darreres hores, diversos consellers, així com l\’expresident Carles Puigdemont i els presos independentistes, han estripat el carnet del PDeCAT, un fet que ha provocat un degoteig constant cap al nou partit Junts per Catalunya. Alhora, dins el PDeCAT també s\’ha produït una nova escissió, liderada per Marta Pascal, cap al Partit Nacionalista de Catalunya.

Puigventós ha explicat que la seva dimissió es deu als \»moments convulsos i les discrepàncies\» que hi ha al si de la formació política, que va néixer per prendre el relleu a l\’antiga Convergència Democràtica de Catalunya (CDC). L\’expresident del PDeCAT a Rubí retreu al partit el fet que la militància demanés a la direcció del partit fa molt de temps la confluència cap a Junts per Catalunya, que finalment no s\’ha produït per \»interessos personals d\’uns i altres que s\’han imposat als interessos del país\».

A més, Puigventós se sent \»totalment\» decebut del PDeCAT a nivell local, on considera que \»han passat massa coses\» amb les quals no hi està d\’acord i ha explicat que s\’ha sentit \»ignorat en la majoria de decisions importants\».