Junts demana que s’instal·lin càmeres de videovigilància als aparcaments de l’Escardívol i el Rubí Forma

alcaldessa 1
L’alcaldessa de Rubí fa balanç dels dos primers anys del mandat 2019-2023
9 de juny de 2021
claki localpres
El CEF Can Mir, nou punt de distribució i recollida de clakis
9 de juny de 2021

Junts demana que s’instal·lin càmeres de videovigilància als aparcaments de l’Escardívol i el Rubí Forma

Junts Rubí demana a l’Ajuntament que posi en marxa la instal·lació de càmeres de videovigilància als aparcaments municipals a l’exterior davant l’augment d’actes incívics i robatoris a l’interior de vehicles que s’han produït en les darreres setmanes. La formació política considera que d’aquesta forma es garantiria la “seguretat dels rubinencs i rubinenques i els drets i llibertats de tots”.

En concret, el partit proposa que la instal·lació de les càmeres vagi acompanyada d’un treball conjunt amb les forces de seguretat locals per detectar quins són els punts de la ciutat més necessaris per instal·lar aquests aparells. També demana planificar de forma temporal i econòmica el cost de la instal·lació i el manteniment de les càmeres.

Junts Rubí recorda que ciutats com Terrassa o Sant Cugat ja han apostat per la videovigilància com a element dissuasiu per prevenir aquest tipus de delictes i actes vandàlics. A banda de la instal·lació dels dispositius, Junts també vol que s’augmenti el nombre d’agents de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra.

Deixa un comentari