La 17a Diada Sardanista de Rubí, que oferirà una audició i un concert, arriba diumenge

Imagen noticia
El col·legi Balmes lliura més de 6.000 euros per la recerca del càncer infantil
18 de noviembre de 2019
Imagen noticia
La Unión Extremeña celebra 40 anys amb actuacions musicals
20 de noviembre de 2019

La 17a Diada Sardanista de Rubí, que oferirà una audició i un concert, arriba diumenge

Imagen noticia

El Foment de la Sardana de Rubí ja ho té tot a punt per a la celebració de la 17a Diada Sardanista de la ciutat, que tindrà lloc aquest diumenge 24 de novembre i que inclourà una audició i un concert, com és tradicional. Com en passades edicions, la cobla Ciutat de Girona, una de les més prestigioses, serà l’encarregada de la part musical de la diada.

L’audició tindrà lloc a les 11.30 hores a la plaça Catalunya i comptarà amb un programa divers amb peces com ‘Colla Banyoles’, de Manel Saderra; ‘Amunt i Endavant’ (lluïment de tenora i fiscorn), de Pere Fontàs; ‘Baix Empordà’ (obligada 2 trompetes), de Josep Auferil; ‘Platges de Lloret’, de Vicenç Bou; o ’75 i Seguim’, de Xavier Forcada.

Pel que fa al concert de sardanes i música per a cobla, aquest tindrà lloc a les 18.30 hores a l’església de Sant Pere. L’actuació es dividirà en dues parts. A la primera es podran sentir temes com ‘Empordanesa’, de Joaquim Serra; ‘El moreno i el rosset’ (obligada de tible i fiscorn), de Pau Marons; o ‘Mil·lenari de Rubí’, de Miquel Tudela.

El concert continuarà amb una segona part que inclourà peces com ‘El monestir de Ripoll’, de Manel Saderra; ‘Alt Empordà’, de Ricard Viladesau; ‘Niu d’amor’ (vals boston), d’Andreu Monné i Bernat Castillejo; i ‘Viladesau i el mar (suite)’, d’Antoni Mas.

La cobla Ciutat de Girona estarà dirigida per Jesús Ventura i tindrà com a solistes ?’scar Sànchez (flabiol), David Plans (tible), Josep Coll (tenora), Joan Remacha i David Hidalgo (trompetes) i Enric Estrada (fiscorn).