El col·legi Balmes lliura més de 6.000 euros per la recerca del càncer infantil

Imagen noticia
La sensibilització i la denúncia centren la celebració del Dia contra la violència masclista
15 de noviembre de 2019
Imagen noticia
La 17a Diada Sardanista de Rubí, que oferirà una audició i un concert, arriba diumenge
19 de noviembre de 2019

El col·legi Balmes lliura més de 6.000 euros per la recerca del càncer infantil

Imagen noticia

El col·legi Balmes de Rubí va lliurar la setmana passada 6.397 euros a l’Hospital Sant Joan de Déu per tal que els destinin a la recerca del càncer infantil. Els diners s’han recaptat a través de dues activitats organitzades per l’escola: el ‘Camina, corre i balla contra el càncer infantil’ i una xocolatada solidària.

L’acte de lliurament dels diners va comptar amb la presència de la directora del centre, Rosa Maria Solvas, el gerent de l’escola, Carles Camí, i l’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez. També hi va ser present una alumna del Balmes que va patir càncer i que es va mostrar molt agraïda tant al personal mèdic de l’Hospital de Sant Joan de Déu com a l’entitat Pallapupues: «És un gran orgull participar en aquesta causa, ja que l’objectiu és poder recaptar diners per poder ajudar a la investigació del càncer infantil.

Càndida Castilla, del centre sanitari, va ser l’encarregada de recollir el xec i va mostrar el seu orgull per la col·laboració que ja fa 5 anys que el col·legi Balmés manté amb Sant Joan de Déu: ·És un orgull que després de 5 anys aquesta relació es mantingui d’aquesta manera tan activa i amb la implicació de tantes persones». En aquests cinc anys, han estat 21.597 euros els que l’escola ha destinat a la recerca del càncer infantil.