La 5a Fira de la cervesa artesana i el formatge tindrà lloc aquest cap de setmana

Imagen noticia
Entren pel sostre amb una corda per robar al vestidor de la Penya Blaugrana
16 de mayo de 2018
Imagen noticia
Els ciutadans es queixen per l’estat del parc de Ca n’Oriol
18 de mayo de 2018

La 5a Fira de la cervesa artesana i el formatge tindrà lloc aquest cap de setmana

Imagen noticia

La ciutat acollirà des d’aquest divendres i fins diumenge a la Rambla del Ferrocarril la cinquena edició de la Fira de la cervesa artesana i el formatge. Hi haurà 18 productors de cervesa artesana, entre els quals la cervesa Bertus de Rubí, i 10 parades de formatges, amb referències nacionals i internacionals, com ara Holanda, Suïssa, França i Itàlia.

El vessant gastronòmic incorpora enguany la Taverna Formatgera, un espai per tastar formatges en forma de tapa, a més dels habituals ‘food trucks’. A més, manté la novetat incorporada l’any passat, una aula gastronòmica on el visitant es podrà atansar per conversar sobre el procés d’elaboració del producte. El regidor de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto, ha explicat que la fira s’ha «incorporat al calendari de fires de carrer de la ciutat després d’aconseguir la complicitat dels rubinencs» durant les quatre primeres edicions.

La fira preveu servir també cervesa sense alcohol, cervesa sense gluten i cervesa ecològica i els visitants podran adquirir un paquet de benvinguda amb un got del cinquè aniversari, una fitxa de degustació i un aperitiu per 5 euros.

Activitats paral·leles
A banda de tastar formatge i cervesa, es podrà visitar una exposició sobre el món formatger i hi haurà un espai infantil que oferirà tallers gastronòmics infantils, tallers creatius, una recreació d’una granja d’animals i atraccions. «Pràcticament són dues fires en una, una pels infants i una altra pels adults», afirma Güeto.

Tampoc hi faltarà la música, amb un DJ que fins i tot recollirà peticions dels assistents a la fira. Al vespre, arribarà la música en viu amb grups de diferents gèneres com Six in Town, S’Temple Bar i The Brand. Ja en l’horari nocturn, hi haurà karaoke i una festa amb música dels anys 80 i 90.

A més, l’Ajuntament impulsa un concurs a través d’Instagram que permetrà guanyar un lot de productes de la fira als usuaris que acompanyin les seves publicacions amb les etiquetes #FCAF2018, #5anys, #Rubicity o #Rubicomerç, entre altres.