La Banda de Rubí comença una nova temporada i es trasllada a La Sala

Derrota de l’Olímpic contra el Ripollet en el darrer partit de preparació
28 de septiembre de 2021
El Femení del Cent Patins cau eliminat a semifinals en la Supercopa d’Espanya
28 de septiembre de 2021

La Banda de Rubí comença una nova temporada i es trasllada a La Sala

Imatge d’un dels últims concerts que va fer la Banda de Rubí.

La Banda de Rubí de l’Associació Rubí Musical Segle XXI ha arrencat una nova temporada després de l’aturada forçosa dels darrers mesos que no va permetre que l’entitat celebrés el desè aniversari.

El grup de músics que conformen la banda ja ha iniciat els assajos de forma oficial sota la batuta del seu director, Lluís Calduch. La principal novetat d’aquesta temporada és que la banda assajarà al teatre municipal La Sala després d’anys fent-ho al local del Centre Excursionista de Rubí, a qui l’entitat està molt agraïda per la cessió de l’espai.

L’objectiu de la banda és mantenir viu el potencial cultural de la ciutat i per això el trasllat a La Sala és un pas positiu, tenint en compte que li permetrà fer més concerts dins la temporada estable de l’equipament municipal.

La Banda de Rubí està oberta també a nous músics que vulguin formar-ne part. Els assajos són els dimecres de 20 h a 22 h i es pot contactar amb l’entitat a través del correu electrònic [email protected]. En les properes setmanes, l’Associació Rubí Musical Segle XXI anunciarà les pròximes actuacions i la data d’un assaig obert per tal d’obrir la banda a noves incorporacions.