La Cambra de Comerç de Terrassa impulsa el projecte ‘Que cap empresa tanqui’

Imagen noticia
Els adolescents rubinencs estan preocupats pel curs escolar i demanen poder sortir al carrer
30 de abril de 2020
Imagen noticia
L’Ajuntament reparteix 10.000 mascaretes entre tots els usuaris del transport públic
5 de mayo de 2020

La Cambra de Comerç de Terrassa impulsa el projecte ‘Que cap empresa tanqui’

Imagen noticia

La Cambra de Comerç, Indústria i de Serveis de Terrassa ha posat en marxa el projecte ‘Que cap empresa tanqui’, de forma simultània amb altres 12 cambres de comerç del territori. Es tracta d’una iniciativa que posa a disposició de totes les empreses catalanes amb dificultats per la pandèmia les eines necessàries per superar la situació com més aviat millor.

L’objectiu és actuar des d’una visió sectorial, territorial i nacional per tal que cap empresa tanqui per maca d’informació, assessorament o, fins i tot, d’explorar possibles sinergies amb altres empreses.

Es tracta d’una iniciativa de les 13 cambres catalanes, coordinada per les cambres de comerç de Barcelona, Girona i Terrassa. Les empreses interessades a comptar amb aquesta col·laboració poden trobar tota la informació a l’enllaç https://www.cambraterrassa.org/que-cap-empresa-tanqui.

La iniciativa s’estructura en quatre eixos: identificar les empreses i sectors que necessiten suport urgent; oferir a aquestes empreses el suport per a la seva continuïtat i assessorament pel seu sosteniment financer i pel seu reposicionament al mercat; cartografiar l’impacte de la crisi per detectar àmbits territorials o sectorials amb necessitats especials; i sensibilitzar la societat de la necessitat d’assegurar la supervivència del teixit empresarial de Catalunya com a base de la societat del benestar i fer recomanacions de polítiques públiques.