La ciutadania ja pot votar les propostes prioritàries dels pressupostos participatius

Imagen noticia
L’AUP exigeix que es posin ja en funcionament els col·lectors d’aigua
14 de junio de 2018
Imagen noticia
Nova marxa multitudinària a Rubí reclamant la millora de les pensions
16 de junio de 2018

La ciutadania ja pot votar les propostes prioritàries dels pressupostos participatius

Imagen noticia

Els pressupostos participatius entren en una nova fase on els rubinencs i rubinenques han d’ordenar per prioritats totes les idees i propostes que s’han recollit a la segona fase del procés. Les inversions proposades recollides a través de la plataforma Rubí Participa i altres provinents del projecte Alcaldia als Barris han estat analitzades des d’un punt de vista tècnic, econòmic i competencial per una comissió tècnica. Ara, la ciutadania pot establir l’ordre de preferència que la ciutadania consideri més interessant. Aquesta fase del procés s’ha obert aquest dilluns i s’allargarà fins al 24 de juny.

Les prioritats es fixaran a través de les votacions ciutadanes mitjançant la plataforma Rubí Participa i d’un debat obert en una trobada que tindrà lloc el 21 de juny a les 18 hores a Rubí Forma. Els usuaris de la plataforma disposen d’un màxim de cinc suports que hauran de repartir entre les idees que creguin més adients per a la ciutat. Seguidament, les 15 aportacions que hagin rebut millor acollida passaran a la fase final del procés.

A la trobada presencial se seleccionaran 5 propostes que, amb les 15 escollides a través de la plataforma virtual, completaran la vintena d’aportacions que passaran a la fase decisiva de votacions que arrencarà el 25 de juny.