La ciutat es recupera després del fort episodi de pluges

Imagen noticia
‘Excuses o separes’, nova campanya de sensibilització sobre el reciclatge
15 de noviembre de 2018
Imagen noticia
Rubí, Terrassa, Barberà del Vallès i Castellbisbal signen un conveni per fomentar l’ocupació en el sector químic
19 de noviembre de 2018

La ciutat es recupera després del fort episodi de pluges

Imagen noticia

La pluja torrencial va col·lapsar ahir la ciutat, amb múltiples inundacions, caigudes de murs, esllavissades, talls en el subministrament elèctric i problemes de mobilitat. Segons dades de Televisió de Catalunya, Rubí va ser el punt de Catalunya més afectat per la pluja, amb una acumulació de 195 litres per metre quadrat fins a les 20 hores.

Els Bombers van rebre més de 50 avisos de rubinencs per incidències i la Policia Local va rebre 117 requeriments d\’actuació. Tot i l\’elevat nombre d\’incidents causats pels aiguats, no consta que hi hagi cap persona ferida.

Durant la nit, hi ha hagut maquinària treballant per tal de reobrir els carrers afectats per esllavissades i caigudes d\’arbre o de pals de llum i la Brigada d\’Obres ha realitzat tasques de manteniment.

Com a conseqüència de la pluja, les tres escoles bressol municipals, Sol, solet, la Lluna i la Bruna, no han obert avui les seves portes. Sí que ho han fet l\’escola Rivo Rubeo i la Torre de la Llebre, dos centres afectats que finalment van decidir obrir les aules. Ahir a la tarda, l\’Ajuntament de Rubí, que va seguir el Pla de Protecció Civil municipal, va decidir tancar tots els equipaments esportius i culturals -amb excepció d\’un acte políticque es va fer a la Biblioteca- i la Masia de Can Serra com a mesura de prevenció. Les escoles també van demanar als pares que anessin a buscar els infants a les escoles a la tarda, per evitar complicacions.

El consistori ha habilitat un telèfon d\’atenció per a les persones afectades per inundacions, esllavissades i altres desperfectes que es van produir ahir: 93 588 70 00 (ext. 80 12).