La Colla de Geganters de Rubí participarà enguany en una quinzena d’activitats fora i dins de la ciutat

Imagen noticia
Més d’una desena d’entitats col·laboren amb la programació del Dia de la Dona
26 de febrer de 2019
Rubí serà industrial o no serà Rubí
28 de febrer de 2019

La Colla de Geganters de Rubí participarà enguany en una quinzena d’activitats fora i dins de la ciutat

Imagen noticia

La Colla de Geganters de Rubí ha aprovat el seu calendari d’activitats geganteres per aquest 2019, una programació que inclou la participació en una quinzena d’activitats i festes tan en l’àmbit local i fora de la ciutat. L’aprovació del calendari va ser un dels punts que l’entitat va tractar en el marc de la seva assemblea general ordinària anual, que va tenir lloc dissabte passat a la tarda.

Entre les sortides i activitats a la ciutat, els Geganters van acordar que participarien en la Festa dels Xatos (10 de juny), la Festa Major de Rubí (27-30 de juny), la Festa Major Petita de Sant Roc (7-8 de setembre) i Sant Galderic (19 d’octubre). A més, organitzaran la XXVI Trobada de Gegants i Capgrossos de Rubí, que tindrà lloc el 6 de juliol i que enguany inclourà l’agermanament amb la Colla Gegantera de Borriana.

Pel que fa a les sortides fora de Rubí, els Geganters de Rubí visitaran els barris de Sant Josep de L’Hospitalet de Llobregat i el del Guinardó de Barcelona; La Llacuna, el Pont de Vilomara, les Borges Blanques, Calaf, Sentmenat i Sant Llorenç Savall. En aquesta temporada, la colla també ha previst dues sortides més especials com són la participació a la XII Fira del Món Geganter a Castellterçol (27 d’abril) i en la XXII Ciutat Gegantera 2019, a Castellbisbal, (9 de juny).

L’assemblea també va servir per aprovar de manera provisional el calendari de l’exposició itinerants ‘Gegants de paper’ de l’entitat rubinenca. La mostra restarà exposada al Centre Cultural La Violeta del Barri de Gràcia de Barcelona del 4 al 30 de març (inauguració dia 4 a les 19.30h) i posteriorment visitarà Agramunt, on es mostrarà de l’1 al 7 de juny. També podria exposar-se a Vinaròs (Castelló) pels volts de Festa Major.

Durant la trobada, els socis també van debatre altres punts com la situació actual de la colla, la valoració de la passada temporada i es van retre comptes. Finalment, es va acordar que Francesc Hinojosa ocupi la secretaria de la junta fins a la propera assemblea, ja que l’actual secretària no disposava de temps per motius personals.

Deixa un comentari