La companyia rubinenca Fata Morgana Teatre estrena ‘Peces’ a Barcelona

Imagen noticia
Els Reis Mags arriben a Rubí amb fortes mesures de seguretat per la pandèmia
6 de enero de 2020
Imagen noticia
Uns 1.500 infants fan una visita al laboratori del Mag Rubisenc
8 de enero de 2020

La companyia rubinenca Fata Morgana Teatre estrena ‘Peces’ a Barcelona

Imagen noticia

La companyia rubinenca Fata Morgana Teatre estrenarà aquesta setmana l’obra ‘Peces’ a Barcelona, a la Casa dels Contes, al carrer Ramon y Cajal, 35, del barri de Gràcia. La representació es podrà veure els dijous 9, 23 i 30 de gener a les 21 hores.

‘Peces’ té una durada d\’una hora i mitja i és un espectacle format per obres curtes que tracten temes diferents com el sexe, la història, la justícia o l’amor, des de diferents punts de vista i a partir de gèneres diversos com el drama o la comèdia. Les obres han estat escrites i dirigides per Pol Borrell i els intèrprets són Sandra Esteban, Gerard Morcillo, Roger Buendia, Míriam Lladó, Carol Blanco, Joan Montana i Paula Solano.

El muntatge va ser estrenat al teatre municipal La Sala el passat mes de setembre; però per a l\’estrena de Barcelona s’han afegit dues peces més: ‘Salts’, una obra estrenada a la 2a Mostra de Microteatre de Sabadell del passat octubre, i ‘Treballant un camp de fems’, estrenada en l\’última edició del Festival Addictes al Microteatre de Rubí, fa unes setmanes.

Les entrades per assistir a la representació a la Casa dels Contes costen 8 euros i es poden comprar al web d’Atrápalo. També es poden reservar trucant al 697 472 709.