La companyia rubinenca Fata Morgana Teatre estrena ‘Peces’ a Barcelona

Imagen noticia
Els Reis Mags arriben a Rubí amb fortes mesures de seguretat per la pandèmia
6 de enero de 2020
Imagen noticia
Uns 1.500 infants fan una visita al laboratori del Mag Rubisenc
8 de enero de 2020

La companyia rubinenca Fata Morgana Teatre estrena ‘Peces’ a Barcelona

Imagen noticia

La companyia rubinenca Fata Morgana Teatre estrenarà aquesta setmana l’obra ‘Peces’ a Barcelona, a la Casa dels Contes, al carrer Ramon y Cajal, 35, del barri de Gràcia. La representació es podrà veure els dijous 9, 23 i 30 de gener a les 21 hores.

‘Peces’ té una durada d\’una hora i mitja i és un espectacle format per obres curtes que tracten temes diferents com el sexe, la història, la justícia o l’amor, des de diferents punts de vista i a partir de gèneres diversos com el drama o la comèdia. Les obres han estat escrites i dirigides per Pol Borrell i els intèrprets són Sandra Esteban, Gerard Morcillo, Roger Buendia, Míriam Lladó, Carol Blanco, Joan Montana i Paula Solano.

El muntatge va ser estrenat al teatre municipal La Sala el passat mes de setembre; però per a l\’estrena de Barcelona s’han afegit dues peces més: ‘Salts’, una obra estrenada a la 2a Mostra de Microteatre de Sabadell del passat octubre, i ‘Treballant un camp de fems’, estrenada en l\’última edició del Festival Addictes al Microteatre de Rubí, fa unes setmanes.

Les entrades per assistir a la representació a la Casa dels Contes costen 8 euros i es poden comprar al web d’Atrápalo. També es poden reservar trucant al 697 472 709.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *