La comunitat educativa de l’institut La Serreta es talla els cabells en una iniciativa solidària amb malalts de càncer

Imagen noticia
Mor José Luis Ariño, gerent de l’Ajuntament de Rubí
11 de mayo de 2019
Imagen noticia
Nou èxit del Festival Addictes al Microteatre, que es consolida en la seva quarta edició
14 de mayo de 2019

La comunitat educativa de l’institut La Serreta es talla els cabells en una iniciativa solidària amb malalts de càncer

Imagen noticia

En el marc d’una jornada de cosmètica oncològica i autoestima, professorat, alumnat i familiars de l’institut La Serreta van participar en el projecte ‘Per tu em pelo’, una tallada col·lectiva de cabells per poder crear una perruca oncològica que entregaran a una jove que està malalta.

El projecte, emmarcat dins el Servei Innova FP de l’Institut La Serreta de Rubí, va comptar amb la col•laboració d’entitats com Picam, Stanpa i Pulseras Rosas, que treballen en el camp oncològic. L’objectiu va ser recollir prou cabells de llargada mínima 25 cm (no tractats) i 35 cm (tractats), que han estat enviats a l’associació Pulseras Rosas, qui crearà la perruca oncològica de cabells naturals i que a finals de maig es lliurarà a la noia malalta.

A més de la tallada de cabells, durant la jornada es van oferir tallers de la mà de Picam Molins de Rei i Stanpa Madrid sobre cosmètica oncològica, perruques, mocadors i autoestima, destinats als cicles formatius Atenció a les Persones en Situació de Dependència i Perruqueria i Cosmètica Capil·lar.

La jornada va ser un èxit de participació, ja que tota la comunitat educativa es va abocar i van participar docents, alumnes i familiars d’alumnes de l’ESO, el batxillerat i els cicles formatius. Es van recol·lectar 2,700 kg de cabells, en 39 trenes, que ja es van enviar a Pulseras Rosas, amb les indicacions de les característiques demanades per la jove.