La Cursa Solidària del Col·legi Balmes recull més de 5.000 euros contra el càncer infantil

Imagen noticia
Rubí Republicana, convençuda d’obtenir representació al Ple
20 de mayo de 2019
Imagen noticia
El POUM, l’habitatge, la mobilitat i les urbanitzacions centren el debat electoral
22 de mayo de 2019

La Cursa Solidària del Col·legi Balmes recull més de 5.000 euros contra el càncer infantil

Imagen noticia

La 5a Cursa Solidària organitzada pel Col·legi Balmes i l’Associació de Mares i Pares (AMPA) del centre ha tingut lloc aquest diumenge i ha aplegat prop de 500 participants, entre la cursa d’infants, la d’adults i la sessió de zumba. La jornada, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament, també ha ofert un dinar popular on s’han repartit més de 250 racions.

Amb tot això i amb el títol ‘Camina, corre i balla contra el càncer infantil’, la iniciativa ha recollit fons, novament, per a l’Hospital Maternoinfantil de Sant Joan de Déu.

A falta de tancar totes les aportacions de patrocinadors, l’AMPA ha recollit més dels 5.000 euros que va assolir en l’edició anterior. Enguany, s’ha incorporat a la programació una sessió de zumba i una fideuada per dinar.

El president de l’entitat, César Obea, ha celebrat aquesta fita, «la previsió deia que faria mal temps però, tot i això, ho vam poder celebrar i, al final, hi va participar més gent de la que preveiem. Estem molt satisfets». L’organització encara no ha fet pública la xifra definitiva, ja que encara queda obert el Dorsal Solidari per a persones que han fet donacions però que no han participat a la cursa.

L’alcaldessa, Ana M. Martínez, va assistir a la cita i va ressaltar que «activitats com aquesta demostren els valors de la ciutadania rubinenca. Som una ciutat que s’implica i treballa per les causes que valen la pena i aquesta cursa solidària n’és un gran exemple».