La Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí s’adhereix a la PIMEC

Imagen noticia
Leroy Merlin obrirà a prop de Rubí un establiment
21 de marzo de 2014
Imagen noticia
Rubí ostentarà la presidència del CiT un any més
25 de marzo de 2014

La Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí s’adhereix a la PIMEC

Imagen noticia

La Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí (FACGR) s’ha adherit a l’organització PIMEC, patronal que agrupa micro, petites i mitjanes empreses i autònoms de Catalunya. El president de la FACGR, Enric Pallarès, i el president de PIMEC Comerç Vallès Occidental, Jaume Maranges, van signar dijous passat l’adhesió, en un acte que va tenir lloc a les dependències de la Federació i que va comptar amb la presència d’alguns dels comerciants de la Federació.

Tots dos presidents, i alhora comerciants, van destacar la importància de sumar sinèrgies, esforços i compromisos especialment en èpoques complicades com en la situació socioeconòmica actual. A més, van ressaltar la coincidència dels lemes que guien totes dues organitzacions, ‘Més units, més forts’, consigna de la Federació, i ‘Junts som més forts’, eslògan de la PIMEC, que fa evident el perquè de l’acord entre les dues organitzacions empresarials.

Pallarès també ha destacat que, a partir d’ara, els establiments rubinencs associats a la Federació podran gaudir dels més de 50 serveis, descomptes i oferta formativa que ofereix la PIMEC, que aplega més de 110.000 empreses i autònoms de Catalunya.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *